Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 16 ~ Politica

In aceasta categorie veti putea gasi stirile zilei din domeniul politic. Stiri politice, cele mai noi intamplari pe scena politica, stirile zilei in domeniul politic, noutati legislative, noutati politice.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 16 ~ Articole din categoria Politica

data introducerii: 26-06-2008

Nastase vrea sa fie Presedinte, Geoana - Premier

Social-democratul Adrian Nastase (foto) a dezvaluit, joi, intr-un interviu acordat Rompres, ca intentioneaza sa candideze la Presedintie, in cazul in care colegii sai din partid vor fi de acord.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 25-06-2008

Chiulul afecteaza, din nou, activitatea Parlamentului

Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului a fost suspendata, miercuri, dupa ce, in urma votului nominal pentru prelungirea mandatului membrilor Curtii de Conturi, s-a constatat ca nu s-a intrunit cvorumul de sedinta necesar pentru validarea votului.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 24-06-2008

Primul test al lui Oprescu: masurile de urgenta pe timp de canicula

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat, marti, conducerile RADET si RATB, precum si ale altor organisme cu care colaboreaza municipalitatea, pentru a stabili modul in care vor actiona regiile in cazul unor interventii de urgenta din cauza caniculei.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 20-06-2008

Vanghelie vrea sa strice mariajul dintre PD-L si PNG

Alianta PD-L - PNG ar putea sa pice la vot in CGMB Bucuresti.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 19-06-2008

Videanu il indeamna pe Oprescu sa-i continue proiectele edilitare

Fostul edil-sef al Capitalei, Adriean Videanu (foto), crede ca problemele Bucurestiului nu pot fi rezolvate decat cu sprijinul Guvernului, referindu-se la mandatul lui Sorin Oprescu in fruntea Primariei Bucurestiului, care incepe joi.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 18-06-2008

Scandaluri electorale in tara dupa alegerile locale

Proteste zgomotoase, bătăi şi acuzaţii de fraudă electorală în mai multe zone ale ţării după numărarea voturilor. Sute de oameni s-au strâns marţi în faţa primăriei din Chiheru de Jos, din judeţul Mureş, după ce candidatul pe care l-au susţinut a pierdut primăria la o diferenţă de

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 13-06-2008

Negoita afirma ca, in loc de proiecte, Oprescu vine cu minciuni, asa cum l-a invatat Iliescu

Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, sef al campaniei candidatului PD-L la Primaria Capitalei, a raspuns joi acuzatiilor lui Sorin Oprescu, afirmand ca, in lipsa oricaror proiecte pentru bucuresteni, acesta nu face altceva decat sa "improaste cu minciuni", asa cum l-a invatat mentorul sau Iliescu.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 11-06-2008

Bodu vrea sa ii dea papucii lui Vanghelie cu ajutorul simpatizantilor liberali

Pedelistul Sebastian Bodu a facut un apel public, miercuri, la electoratul liberal, in scopul sprijinirii sale in turul al doilea al alegerilor locale din Capitala, impotriva social-democratului Marian Vanghelie, in lupta pentru fotoliul de primar al sectorului 5.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 09-06-2008

S-au impartit voturile: PSD si PRM il sustin pe Oprescu, iar PD-L, PIN si PNG pe Blaga

Pe ultima suta de metri inaintea alegerilor din turul II, cand se va decide cine va fi la carma Capitalei pentru urmatorii patru ani, scena politica romaneasca s-a impartit intre cei doi candidati.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 06-06-2008

Geoana spune ca Vanghelie o ia 'pe aratura' si ca decizia PSD referitoare la Oprescu e corecta

Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat joi ca nu Marian Vanghelie are un cuvant de spus in alegerea viitorului primar, ci bucurestenii, ca decizia PSD de a-l sustine pe Oprescu e una rationala, aratand in acelasi timp ca uneori, seful de la PSD Bucuresti o ia pe aratura.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 02-06-2008

REZULTATE OFICIALE PARTIALE: SORIN OPRESCU - 30.738 VOTURI, VASILE BLAGA - 25.416 VOTURI

Răsturnare de situaţie la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei. Independentul Sorin Oprescu a obţinut 30.738 de voturi, în timp ce democrat - liberalul Vasile Blaga se află în spatele lui, cu un număr de 25.416 de voturi, a anunţat Biroul Electoral Central.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 29-05-2008

Victima Oprescu si-a umflat listele de sustinatori cu semnaturile a 24 de bebelusi!

Dezvaluirile Partidului Initiativa Nationala cu privire la listele de semnaturi depuse de Sorin Oprescu la Biroul Electoral Municipal continua si joi.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 19-05-2008

Geoana: "Romania de azi e un Citroen condus de un sofer incompetent"

Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a afirmat, luni, cu ocazia prezentarii raportului "Patru ani pierduti pentru Romania" (o radiografie socio-economica a ultimilor ani de guvernare realizata de formatiunea pe care o conduce), ca tara noastra a avut ghinionul de a avea cel mai prost guvern din ultimii 20 de ani.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 15-05-2008

Gusa sustine ca Videanu are probleme cu legea

Candidatul PIN la Primaria Capitalei, Cozmin Gusa, a prezentat, ieri, un raport al Curtii de Conturi realizat la Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), sustinand ca actualul primar general, Adriean Videanu (PD-L), are 'probleme penale grave'. 'in finalul acestui material (Raportul Curtii de Conturi a Romaniei facut la Primaria Municipiului Bucuresti - n.r.), se spune ca actul de control incheiat l

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 12-05-2008

Pavelescu: "Nu inteleg ura viscerala a lui Basescu fata de mine. I-am fost avocat in dosarul Flota!"

Aurelian Pavelescu (foto) candidatul Partidului National Crestin Democrat la Primaria Capitalei a tinut sa-i raspunda, luni, presedintelui Traian Basescu cu privire la afirmatiile acestuia, facute la iesirea din restaurantul in care s-a intalnit, duminica, cu Adriean Videanu, Liviu Negoita si Vasile Blaga, cum ca "avocatul acela mic cu capul mare si voce ridicata incearca sa-si asigure un pos

Click aici pentru articolul complet
Pagina 16

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook