Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Ziua Internationala a Sarutului

Data introducerii: 06-07-2010

Ziua Internationala a SarutuluiÎn fiecare an pe data de 6 iulie, în lume se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Sărutului, care a fost celebrată pentru prima dată în Marea Britanie.

Această sărbătoare are ca scop să le amintească oamenilor despre semnele de afecţiune pe care trebuie să le transmită unii altora.

Cel mai lung sărut a durat 32 de ore, şapte minute şi 14 secunde. Recordul a fost stabilit pe 13-14 februarie 2009 de doi tineri în oraşul german Hamburg.

Printre cele mai celebre săruturi din filme se numără cel din Casablanca din 1942, cel din desenul animat The Lady and the Tramp 1955 şi sărutul din Love Story din anul 1970. Richard Gere şi Julia Roberts sunt autorii unui sărut celebru, realizat în filmul Pretty Woman, la fel şi Kate Winslet şi Leonardo Dicaprio în Titanic.

Autor: Raluca

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Un bihorean ametit de bautura si-a taiat testicului stang cu drujbaBiletele de tren, mai scumpe din augustLitoralul, maturat de gura celor de la MediuMihaela Juganaru este noua iubita a lui Cristian Cioaca Studentii cer examen de admitere la facultateZile caniculare, nopti tropicaleProtestul studentilor de la ASEScandal universitar! Peste 1000 de studenti la ASE nu intra in licentaASE-istii protesteaza pentru licenta130 de transplanturi de maduvaFamilia fetitei-mama vor sa o duca pe aceasta in Anglia, pentru a avortaSe intampla in Romania: a gasit 6.000 de RON pe plaja si i-a predat Politiei!Bacul incepe luni cu proba orala la Limba romanaA furat 200.000 de euro de la banca la care lucra ca sa-si satisfaca iubita!Incaltamintea romaneasca se scumpeste din septembrie 'Trenurile soarelui' vor intra in circulatie incepand cu 13 iunieUn fost detinut, prieten de-al lui Cioaca, ar putea fi implicat in uciderea ElodieiCasa Fotbalului si un bloc din Sectorul 2 risca sa se scufundeInca 18 strazi cu sens unic in BucurestiPloi puternice in judetul Alba
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook