Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Ziua Internationala a Sarutului

Data introducerii: 06-07-2010

Ziua Internationala a SarutuluiÎn fiecare an pe data de 6 iulie, în lume se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Sărutului, care a fost celebrată pentru prima dată în Marea Britanie.

Această sărbătoare are ca scop să le amintească oamenilor despre semnele de afecţiune pe care trebuie să le transmită unii altora.

Cel mai lung sărut a durat 32 de ore, şapte minute şi 14 secunde. Recordul a fost stabilit pe 13-14 februarie 2009 de doi tineri în oraşul german Hamburg.

Printre cele mai celebre săruturi din filme se numără cel din Casablanca din 1942, cel din desenul animat The Lady and the Tramp 1955 şi sărutul din Love Story din anul 1970. Richard Gere şi Julia Roberts sunt autorii unui sărut celebru, realizat în filmul Pretty Woman, la fel şi Kate Winslet şi Leonardo Dicaprio în Titanic.

Autor: Raluca

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Primul centru Outlet din Romania se deschide in DecembrieALERTA: Un cutremur cu magnitudinea sapte grade s-a produs in estul RusieiDomnule Presedinte, cer sa mor!In weekend vine iarna!Oamenii de stiinta, cu un pas mai aproape de elixirul vietiiRoman condamnat la 27 de ani de inchisoare pentru frauda pe internetProfesorii au renuntat la greva generalaStatul ofera mai multe zile de concediuTragedie in Valea JiuluiSa salvam micutele mirese!O fetita bolnava de leucemie a convins autoritatile sa o lase sa moaraCFR-istii ar putea intra in greva vineri dimineataRomanii sunt acuzati de antisemitismPreotii vor salarii mai mari cu 20%Olimpicul craiovean, la un pas de libertateAcceleratorul de particule de la CERN, inaugurat oficialCel mai mare targ de carte din lume gazduieste doar doi autori romaniProfesorii ameninta cu organizarea unui mitingRectorul Universitatii Romano-Americane, profesorul Ion Smedescu, a incetat din viataBursele studentilor majorate cu 15% de la 1 ianuarie si inca 15% de la 1 octombrie
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook