Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Ziua Internationala a Muzeelor

Data introducerii: 18-05-2009

Ca în fiecare an, începând din 1977, şi în acest an, în ziua de 18 mai, se va sărbători Ziua Internaţională a Muzeelor. Consiliul Internaţional al Muzeelor (ICOM) a stabilit această Zi pentru a sensibiliza publicul cu privire la rolul muzeelor în dezvoltarea societăţii. Manifestarea este, din an în mai amplă, în 2008 fiind organizată de peste 20.000 de muzee, din 90 de ţări.

De această dată, tema Zilei este Muzeele şi turismul. Cu această ocazie, mii de muzee, de pe toate continentele, vor sărbători turismul durabil, responsabil şi etic, arătând cum este posibil ca patrimoniul să contribuie la stabilirea unor relaţii mutual benefice între turişti si comunităţile locale.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Japonia din filme, la CinematecaA murit scriitorul Frank McCourtA murit profesorul Petre AlexandrescuFilme "sub clar de luna"Tineretea revine la CostinestiSemnificatii istorice pentru 9 iulieBrasovul gazduieste primului festival Fringe din Romania Ateliere de vara la MTR!Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, la Teatrul NationalRusaliile, ziua īn care a luat fiinta prima comunitate crestinaTuculescu si Pallady, peisajele departarii la BrukenthalZiua Internationala a MuzeelorVizite gratuite la casele memoriale din BucurestiInima Reginei Maria se īntoarce la BranKenny G canta muzica latino la saxofon, in BucurestiNatura moarta cu nepot obez, cea mai buna piesa a anului 2008 Clayderman isi mai incearca o data norocul: va canta la Targu MuresMoartea in costum de businessTop 10 orase cu arhitectura unicaArcul de Triumf va fi din nou transformat in muzeu
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook