Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Vodafone: 45% reducere a tarifelor pentru transferurile de date in roaming

Data introducerii: 08-02-2008

Grupul britanic de telecomunicatii Vodafone va reduce cu pana la 45%, incepand cu luna iunie, tarifele pentru serviciile de transfer de date in roaming in statele europene, a anuntat, vineri, operatorul de telefonie mobila.

"Din luna iunie, nivelul maxim al tarifelor pentru aceste servicii va fi micsorat la 60 euro/luna, ceea ce reprezinta o reducere de 15 euro (...). In acelasi timp, grupul va majora cantitatea de date in regim roaming in majoritatea pietelor europene la cel putin 150 MB lunar, fata de 100 MB, ceea ce inseamna ca pretul per MB va fi redus cu aproximativ 45%", se arata intr-un comunicat al grupului Vodafone, potrvit Mediafax.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ramele foto digitale, un cadou perfect si la modaCei care vor apela abuziv 112 vor fi bombardati cu SMS-uriCelular de 2.000 de dolari Se cauta manager cu MBA pentru Google Romania Romania, in topul tarilor europene dupa cresterea productiei industriale A 31-a editie a conferintelor SolePAD - Brasov, 14 octombrie 2008 - SmartFinancialANC ne ajuta sa emitem facturi electroniceCine sunt cei mai influenti oameni din online-ul romanesc?S-a inventat televizorul pliabil! Noi servicii in telecomunicatiiLG isi lanseaza luna aceasta cel mai nou terminal cu ecran complet tactil!De la Orange la Vodafone apoi la Cosmote, noul manager de dezvoltareUn lord englez isi vinde viata pe eBayO noua televiziune online va emite exclusiv in direct pentru romani!iPhone 3G, din 22 august si in RomaniaAtacurile phishing se tin lant la Raiffeisen Orange va cumpara Euro-GSM? Luxoft vrea si restul de actiuni ITC NetworksLG pregateste telefoane cu sunet surround DolbyFirefox 3.1, la prima versiune alfa
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook