Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ UltraViolet - o noua alianta media-tech ce permite vizionarea filmelor oriunde, oricand

Data introducerii: 22-07-2010

UltraViolet - o noua alianta media-tech ce permite vizionarea filmelor oriunde, oricandMai multe nume mari din industriile media şi tehnologie au lansat, marţi, proiectul UltraViolet, care permite consumatorilor să vizioneze filme şi programe de televiziune oriunde, pe orice tip de suport, în orice moment.

Consorţiul Digital Entertainment Content Ecosystem (DECE), care adună 60 de companii, de la IBM şi Microsoft la studiourile NBC Universal, Paramount şi Warner Bros., trecând prin distribuitori şi operatori de cablu precum Best Buy şi Comcast, va anunţa la sfârşitul acestui an modalităţile prin care poate fi accesat noul sistem.

Principiul este de a permite consumatorilor "să creeze un cont personal gratuit", a explicat DECE într-un comunicat publicat marţi. "După ce a fost creat, acest cont permite accesul la toate programele UltraViolet, indiferent de unde au fost cumpărate", se mai spune în comunicat.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Gaudeamus 14. Senzatii tariFerrell, intr-un film provocatorTeatrul Bulandra pune blogosfera pe jarCronica faraonilorConcert Anca Parghel, la Sala RadiouniFEST la a sasea editieBogdan Chirieac: "Gandul" plateste 2,5 euro pe mp chirie la Casa PreseiA murit Ira LevinCei zece (critici) pentru RomaniaMalaimare, fara mascaOscarurile vor avea un muzeu numai al lor, la Hollywood Romania, in dictionarul comunismuluiAgentia romaneasca Tempo a fost premiata la competitia Golden World Awards 2007 S-au incheiat filmarile la 'Fire and Ice'„Tabloul ce nu de mana omului fu plasmuit“Un teatru pentru tinerii de orice varsta Greva scenaristilor blocheaza industria filmului de la HollywoodO noua editie a Kilipirim - targul de carte, muzica si filmFestivalul National de Teatru incepe vineriFestival de Film Romanesc la Viena
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook