Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ O noua editie a Kilipirim - targul de carte, muzica si film

Data introducerii: 06-11-2007

Targul de carte, muzica si film - Kilipirim - ajuns la a cincea editie se va desfasura in perioada 6-11 noiembrie, la Sala Dales din Bucuresti.

In acest an poti evita aglomeratia de la targ urmarind pe internet la www.xponoi.ro, un tur virtual al expozitiei cu standurile editurilor si cu oferta acestora, prin intermediul unei camere video cu transmitere 360 grade.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Gaudeamus 14. Senzatii tariFerrell, intr-un film provocatorTeatrul Bulandra pune blogosfera pe jarCronica faraonilorConcert Anca Parghel, la Sala RadiouniFEST la a sasea editieBogdan Chirieac: "Gandul" plateste 2,5 euro pe mp chirie la Casa PreseiA murit Ira LevinCei zece (critici) pentru RomaniaMalaimare, fara mascaOscarurile vor avea un muzeu numai al lor, la Hollywood Romania, in dictionarul comunismuluiAgentia romaneasca Tempo a fost premiata la competitia Golden World Awards 2007 S-au incheiat filmarile la 'Fire and Ice'„Tabloul ce nu de mana omului fu plasmuit“Un teatru pentru tinerii de orice varsta Greva scenaristilor blocheaza industria filmului de la HollywoodO noua editie a Kilipirim - targul de carte, muzica si filmFestivalul National de Teatru incepe vineriFestival de Film Romanesc la Viena
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook