Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Top 10 amenintari informatice ale lunii Ianuarie - Clicker loveste din nou

Data introducerii: 17-02-2009

Amenintarile web continua sa domine prima luna a lui 2009. Potrivit clasamentului lunar al amenintarilor informatice realizat de BitDefender® , Troianul Trojan.Clicker.CM revine pe primul loc cu un procent de 5.40% din totalul detectiilor.

Deja consacrat , Clicker.CM permite afisarea unor ferestre pop-up cu scop comercial in fundalul browserului folosit de utilizator , incercand sa-l ademeneasca pe acesta sa-l acceseze. In acel moment , se obtin castiguri generate de publicitatea inregistrata intr-un sistem pay-per-click. Pentru a afisa cu succes reclamele , Troianul foloseste cateva functionalitati care penetreaza filtrul de Pop-Up Blocker al Norton® Internet Security.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

HTC si Google au facut un telefon Magic!Top 10 amenintari informatice ale lunii Ianuarie - Clicker loveste din nouUn pusti de 9 ani scrie aplicatii pentru iPhoneSi clientii UPC din Bucuresti pot sa inregistreze emisiunile in directCe rezultate trimestriale va afisa Google?Start la monitorizarea convorbirilor telefonice si a SMS-urilorVanzarile de PC-uri din Asia: Primul declin din ultimii 10 aniSeful Apple, fortat sa se retraga din cauza unor probleme medicale Compania Palm si-a lansat primul smartphoneLenovo lanseaza primul notebook dual-screen din lumeSteve Jobs este bolnav. Se retrage de la conducerea Apple?Modifica internetul modul in care creierul functioneaza?Ascenta: Criza financiara va creste cererea de software specializatNokia se retrage din Japonia din cauza concurentei localeOrange si Vodafone vor o luna de consultare, inainte de scaderea tarifelorPleo, robotul super-inteligent s-a lansat oficial in RomaniaRomania, pe locul doi in lume la numar de servere utilizate pentru furtSinucideri in direct, online, pe Justin.tv!Microsoft anunta un antivirus gratuit Presedintele ANC: "Numarul domeniilor .ro va creste si in anii urmatori"
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook