Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Staruri care au parasit aceasta lume mult prea devreme

Data introducerii: 07-02-2008

Actorul Heath Ledger, care a decedat pe data de 22 ianuarie 2008 in New York, s-a alaturat actorilor si cantaretilor care au plecat in lumea celor drepti inainte sa implineasca 30 de ani, precum Brad Renfro, Kurt Cobain, Aaliyah, Jim Morrison, The Notorious B.I.G. (Chris Wallace), Tupac Shakur s.a.

Heath Ledger (28 de ani)

Ledger a fost gasit mort in apartamentul sau din Manhattan. Autopsia efectuata initial a fost irelevanta, iar medicul legist a declarat ca este nevoie sa se mai efectueze cateva teste pentru a se determina cauza decesului. Ledger, care de curand a pus capat relatiei sale cu actrita Michelle Williams, impreuna cu care avea o fetita in varsta de 2 ani, va ramane in inimile oamenilor ca fiind unul dintre cei mai buni actori din generatia sa. Heath Ledger a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul interpretat in “Brokeback Mountain”.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Paris afiseaza o burtica de gravidaPapi si Ioana Ginghina au facut un album cu ecografiile copiluluiJessica Alba a devenit mamicaSimonei Sensual i s-a dezumflat fundulYves Saint Laurent a muritSe rupe PhoenixTudor Chirila a alergat gol in Piata UniversitatiiKilogramele o dau de gol! Beyonce, insarcinataS-au sarutat in fata a 2.500.000 de oameniAndreea Balan s-a sarutat cu Bursuc, in culiseMadonna sarbatoreste 26 de ani de cariera la MTV!Serban Huidu i-a distrus cariera tatalui sauMircea Radu a adus calugari din Vaslui sa-i sfinteasca locuintaCorina este insarcinata!Andreea: 'Iau de la 18 ani anticonceptionale'Anna Kournikova nu vrea sa se marite cu Enrique Iglesias Hi-Q revine intr-o forma nouaMarius a fost exclus din trupa AkcentLa 13 ani isi pune silicoaneSex oral cu Marilyn Monroe: a fost descoperita o inregistrare video din anii '50
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook