Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Staruri care au parasit aceasta lume mult prea devreme

Data introducerii: 07-02-2008

Actorul Heath Ledger, care a decedat pe data de 22 ianuarie 2008 in New York, s-a alaturat actorilor si cantaretilor care au plecat in lumea celor drepti inainte sa implineasca 30 de ani, precum Brad Renfro, Kurt Cobain, Aaliyah, Jim Morrison, The Notorious B.I.G. (Chris Wallace), Tupac Shakur s.a.

Heath Ledger (28 de ani)

Ledger a fost gasit mort in apartamentul sau din Manhattan. Autopsia efectuata initial a fost irelevanta, iar medicul legist a declarat ca este nevoie sa se mai efectueze cateva teste pentru a se determina cauza decesului. Ledger, care de curand a pus capat relatiei sale cu actrita Michelle Williams, impreuna cu care avea o fetita in varsta de 2 ani, va ramane in inimile oamenilor ca fiind unul dintre cei mai buni actori din generatia sa. Heath Ledger a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul interpretat in “Brokeback Mountain”.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Enrique, atacat la concertFlorin Chilian a primit 2.300 lei de la hotii de melodiiRihanna nu vrea sa pozeze nudMaruta: «Nu i-am luat locul lui Teo»Andreea Marin, o gravida sexy!Christina Aguilera a pozat nudMonica s-a certat cu Irinel la Bucharest Fashion WeekCristina Rus se iubeste cu Iulian MogaOana Zavoranu va poza in PlayboyLaura Andresan n-are 12 claseBritney face sex de la 14 aniTurcii o platesc dublu pe GABRIELA CRISTEAParis Hilton, goala in baieJustin Timberlake joaca golf pentru a ajuta copiii saraci Este posibil ca Angelina Jolie s-o piarda pe ZaharaAndreea Antonescu face practica la Penitenciarul RahovaPretul corect pentru Teo: 2.200.000 €Brad si Angelina si-au cumparat o insula in DubaiBrad Pitt o salveaza pe Angelina Jolie de la...rusine! Nunta la Pro TV
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook