Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Roadster-ul construit pentru GPL

Data introducerii: 08-02-2008

Iata cum ar trebui sa arate masina de oras european in urmatorii ani. Este un roadster propulsat de un motor de 1.6 litri care poate genera 150 de CP ajutat de turbina. Nivelul de poluare este insa mic pentru ca stie sa consume doar GPL. Viziunea apartine unui consortiu format din doua companii europene, BRA si PGO si va fi prezentata publicului luna viitoare la salonul auto de la Geneva.

Modelul numit PGO Cevennes are ceva din aspectul cultivat de Porsche in urma cu cateva decenii, costa incepand cu 35 de mii de euro, dar poate ajunge la prima suta in doar 6.5 secunde. Viteza maxima pe care o poate atinge roadsterul este 190 de km/h, spun producatorii, gratie cutiei de viteze manuala in 6 trepte.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Taxa auto, suspendata pana la finele anului viitorPiata auto europeana va inregistra in 2009 o scadere a vanzarilorVolkswagen Phaeton primeste un V6 nouSEMA 2008: Pontiac Solstice GXP Coupe ConceptDacia a donat 100.000 euro copiilor cu handicapMercedes-Benz Lifestyle Selection 2009PSA Peugeot Citroen va lansa automobile low-cost destinate pietelor emergenteRenault testeaza versiunea sportiva Renaultsport Megane Paris 2008: Lada Revolution 3SsangYoung si Giugaro au venit la Paris cu SUV-ul concept C200Toyota iQ, cel mai mic automobil cu patru locuriPorsche Romania vrea sa vanda 40 de masini Bentley in 2009Porsche Cayenne va avea dieselFord Fiesta: date completeNissan Micra se vinde de 25 de ani in EuropaChevrolet Beat este aproape gata sa inlocuiasca modelul SparkNoul Chevrolet MPV, spionatBMW si Nissan, afectati de conditiile nefavorabile din sectorul autoAudi A5 schimba 1.8 TFSI pe 2.0 TFSIAudi A5 schimba 1.8 TFSI pe 2.0 TFSI
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook