Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Metode naturale de slabire

Data introducerii: 06-07-2010

Metode naturale de slabirePe timpul verii, tot mai multe persoane sunt preocupate de felul în care arată şi de menţinerea greutăţii prin diverse regimuri alimentare mai drastice, însă puţini ştiu faptul că există şi metode naturale pentru a-şi menţine greutatea normală.

Dintre aceste metode naturale menţionăm:

- vitamina C, care contribuie la procesul arderii grăsimilor. Cantitatea zilnică recomandată ar trebui să fie în jur de 75 de miligrame. O jumatate de grepfrut furnizeaza organismului aproximativ 44 de miligrame de vitamina C, iar majoritatea fructelor sunt bogate în vitamina C şi contin şi fibre, necesare, de asemenea, în procesul de slăbire.

- cafeaua, consumata dupa micul dejun, este un stimulent pentru procesul de ardere al grasimilor. Cafeina accelerează procesul de ardere a grăsimilor şi un consum moderat de cafea, fără lapte sau zahăr, este benefic în timpul unui regim de slăbit. Cafeaua solubilă este un produs 100% natural, important este ca aceasta sa fie consumata cu moderaţie, aproximativ 2-3 căni de cafea pe zi.

- plimbatul, dansul, ciclismul sau urcatul scărilor sunt metode eficiente prin care putem arde calorii. În 15 minute de plimbare sau 20 de minute de dans într-un ritm moderat ardem 100 de calorii. Dacă alegem să facem jogging timp de 30 de minute vom avea mai multă energie şi cu 320 de calorii în minus.

- râsul contribuie, de asemenea la arderea caloriilor.

„Dacă dorim să slăbim sănătos este important să avem o alimentaţie echilibrată bazată în special pe cereale integrale, legume, fructe şi peşte şi să consumăm cu moderaţie produsele care conţin zahăr şi grăsimi şi de asemenea să nu uităm să facem mişcare în fiecare zi. Alte recomandări de care trebuie să mai ţinem seama sunt consumul alimentelor în porţii mici, iar servirea mesei trebuie să se faca în bucatarie şi nu în faţa televizorului. Alături de alimente putem consuma şi o cafea solubilă 100% naturală după masă, întrucât cafeaua solubilă are un conţinut caloric de doar 1 Kcal/portie (1.8g de cafea + 150 ml de apă).” declară Elena Casapu, specialist în nutriţie.

Alte articole din acceasi categorie:

Adevaratele motive pentru care medicii recomanda ochelarii de soareDieta cu pizza te ajuta sa slabesti 3kg in 7 zileAfla ce efecte nocive are aerul conditionat asupra pieliiZiua Nationala fara Tutun – un semnal de alarma asupra riscurilor fumatuluiSolutie pentru tratarea depresiei, panicii, anxietatii si stresuluiCum sa slabesti rapid si sanatos pana in SarbatoriANPC: Atentie la produsele traditionale!Ortholan Vein, pentru picioare perfecteVaricele - boala varstei mature, dar si a tinerilorCum sa slabesti rapid - 6 alimente care ard grasimileExclusiv pentru femei: Cum sa va ingrijiti picioarele varaCum sa aplici produsele de protectie solara mai eficientCe alimente produc balonare?Algocalmin, doar cu retetaCum scapam de durerile de cap?Cum scapam de stres?Medicii romani pleaca sa lucreze in strainatateUn simplu test de respiratie ar putea depista mai multe tipuri de cancerFarmaciile nu mai elibereaza medicamente compensateUltrasunetele pot reduce vergeturile
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook