Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 17 ~ Margarina si cancerul

Data introducerii: 11-06-2008

Produsele de patiserie, chipsurile, pizza, piinea, dulciurile concentrate si alte alimente obtinute prin procesare industriala cresc in mod considerabil riscul cancerului de sin, arata studiile realizate la doua institute de prestigiu din Franta.

Institutul National de Sanatate si Cercetare Medicala (INSERM) si Institutul Gustave Roussy din Franta au emis urmatorul avertisment: femeile se expun riscului de a dezvolta cancer de sin daca maninca in exces produse de patiserie, piine din faina rafinata, pizza, chipsuri si alte alimente procesate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 17 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cromoterapia – Inconjurati-va de culori!Efectele curative ale afinelorCafeaua decafeinizata reduce riscul aparitiei diabetului de tip 2 la femeile aflate la menopauza
Pagina 17

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook