Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Leul inregistreaza deprecieri

Data introducerii: 08-06-2010

Leul inregistreaza deprecieriLeul a înregistrat o depreciere în cursul zilei de luni, atât faţă de dolar, cât şi faţă de euro.

BNR a afişat un curs de referinţă de 3,5243 lei/dolar, în creştere cu peste 7 bani (2,16%) faţă de nivelul de vineri, acesta fiind cel mai ridicat nivel atins de cursul leului raportat la moneda americană, potrivit datelor băncii centrale.

BNR a afişat luni, un curs de referinţă de 4,2180 lei/euro, în creştere cu peste un ban (0,31%) faţă de nivelul din şedinţa anterioară, de 4,2051 lei/euro, în condiţiile în care monedele din regiune au înregistrat o tendinţă de apreciere faţă de euro.

"Se tot aşteaptă aprecierea dolarului spre 1,16 dolari/euro, unii vorbesc chiar şi de paritate. Rămâne de văzut dacă o să se întâmple sau nu, sau când o să se întample, mai bine spus", a declarat dealerul Volksbank România, Andrei Dumitrescu.

Peste noapte, leul a fost cotat la niveluri relativ scăzute, dar după deschiderea şedinţei valutare locale, cursul a urcat aproape de 4,2240 lei/euro. În jurul orei 13:50, euro era cotat la 4,2215 lei.

Autor: Raluca

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Inflatia a ajuns in zona euro cat dobanda, la 4%De la 1 iulie platim mai mult pentru electricitate, gaze naturale si alimente Piata imobiliara se scutura de speculantiCum se restituie taxa autoPreturile alimentelor raman mariVosganian promite zece miliarde de euro pe an pentru infrastructuraPetrom a scumpit carburantii!Orban il va demite pe directorul care a dat pe nimic hotelul AstoriaCreditele ipotecare: mai relaxate, dar nu de totLeul recupereaza terenul pierdut in fata euroFMI: Daca pica piata constructiilor economia Romaniei va avea o 'aterizare dura'Economia Romaniei are motor de turatieHotelierii cauta asiaticiLantul de magazine Metro, aproape de falimentPiata carnii de pasare s-a triplat in sapte aniFMI: Economia mondiala se va redresa in 2009Pretul petrolului a depasit 126,20 dolari pe barilAcciza la motorina, in negociereIndustria romaneasca IT&C va atinge 7 miliarde de euro in acest anInvestitiile straine urca spre opt miliarde de euro
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook