Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Leul recupereaza terenul pierdut in fata euro

Data introducerii: 11-06-2008

Moneda naţională a recuperat ieri o parte din terenul pierdut în faţa euro în ultimele două zile de tranzacţionare, profitând de o îmbunătăţire a sentimentului regional.

BNR a calculat un curs de 3,6658 de lei pentru un euro, cu 1,52 bani mai puţin decât în ziua precedentă. Dolarul a câştigat în schimb 3,36 lei, urcând până la 2,3638 lei. Piaţa valutară interbancară s-a deschis ieri dimineaţă în cotaţii de 3,6780/3,68 lei pentru un euro, la nivelul la care se închisese luni seara.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Inflatia a ajuns in zona euro cat dobanda, la 4%De la 1 iulie platim mai mult pentru electricitate, gaze naturale si alimente Piata imobiliara se scutura de speculantiCum se restituie taxa autoPreturile alimentelor raman mariVosganian promite zece miliarde de euro pe an pentru infrastructuraPetrom a scumpit carburantii!Orban il va demite pe directorul care a dat pe nimic hotelul AstoriaCreditele ipotecare: mai relaxate, dar nu de totLeul recupereaza terenul pierdut in fata euroFMI: Daca pica piata constructiilor economia Romaniei va avea o 'aterizare dura'Economia Romaniei are motor de turatieHotelierii cauta asiaticiLantul de magazine Metro, aproape de falimentPiata carnii de pasare s-a triplat in sapte aniFMI: Economia mondiala se va redresa in 2009Pretul petrolului a depasit 126,20 dolari pe barilAcciza la motorina, in negociereIndustria romaneasca IT&C va atinge 7 miliarde de euro in acest anInvestitiile straine urca spre opt miliarde de euro
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook