Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 22 ~ Incredibil! Pisica cu caine

Data introducerii: 29-07-2010

Incredibil! Pisica cu caineO posibilă ciudăţenie a naturii, care încalcă orice regulă a biologiei, s-a petrecut într-un sat din Georgia. Proprietara susţine că pisica sa ar fi dat naştere unui pui de câine.

Oamenii de ştiinţă nu sunt foarte siguri cum a putut avea loc acest miracol, iar o posibilă cauză a ineditei combinaţii, ar putea fi pusă pe seama radiaţiilor crescute din zonă, sau pe încrucişarea naturală a speciilor.

Deşi pare de necrezut, cazuri similare au mai existat în urmă cu doi ani, când nişte săteni din China au declarat că un câine a dat naştere unei pisici, lucru pe care veterinarii l-au declarat ca fiind o mutaţie genetică.

Pagina 22 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Sala Profesorilor, renascuta din cenusaJumatate din romani, speriati ca se scumpeste alcoolul'Elevii din ziua de azi' sint delasatori, dar mai inteligentiDe Craciun vom avea zapada!Senatorii au crescut vitezaTrecem la ora de iarnaFan-club CioacaManelisti morti intr-un cumplit accident rutier Zi critica. Meteorologii avertizeaza ca vine potopul în 11 judetePrimul spital-baraca din RomaniaASE-ul, sufocat de studenti!Vremea rea le da batai de cap bucurestenilor! Vom avea un weekend cu temperaturi de iarnaElevii si profesorii se intrec in fuga de la scoalaDin 2009 - nici un drum nou fara pista de bicicleteIntre Baia Mare si Satulung trenurile raman suspendate in continuareElevii vor avea si ei avocatul lorSi spitalele dau falimentPensionarii vor primi mai puţine bilete de tratamentPistoalele cu aer comprimat nu vor mai fi vandute la liber
Pagina 22

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook