Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 21 ~ Incredibil! Pisica cu caine

Data introducerii: 29-07-2010

Incredibil! Pisica cu caineO posibilă ciudăţenie a naturii, care încalcă orice regulă a biologiei, s-a petrecut într-un sat din Georgia. Proprietara susţine că pisica sa ar fi dat naştere unui pui de câine.

Oamenii de ştiinţă nu sunt foarte siguri cum a putut avea loc acest miracol, iar o posibilă cauză a ineditei combinaţii, ar putea fi pusă pe seama radiaţiilor crescute din zonă, sau pe încrucişarea naturală a speciilor.

Deşi pare de necrezut, cazuri similare au mai existat în urmă cu doi ani, când nişte săteni din China au declarat că un câine a dat naştere unei pisici, lucru pe care veterinarii l-au declarat ca fiind o mutaţie genetică.

Pagina 21 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ministerul Educatiei a publicat modele de subiecte pentru tezele cu subiect unicFETITA CU PATRU MAINI SI PATRU PICIOARE A FOST OPERATA CU SUCCESUn asteroid e posibil sa loveasca PamantulCirculatie ingreunata din cauza ninsoriiUn italian a fost impuscat mortal la o partida de vanatoare in AradCod galben: Vreme geroasa in toata taraRomania returneaza rromii!Generatia bebelusilor care maninca publicitate pe piineArtistii din noul val se ridica impotriva Ministerului Culturii si CultelorRomania in 2025: imputinata, mult imbatranita si bolnavaDe astazi cresc pensiileHalloween- 31 OctombriePorturi inchise din cauza cetiiPensiiOnline.ro, un hotspot in competitia festivalului InterneticsSeism de 4,7 grade pe scara Richter in VranceaBisnita si prostitutie in sectorul 2Centrele de recoltare de sange din spitale nu mai pot functionaPolitistii protesteaza in stradaElevi cotonogiti de brutele de la catedraMisterele disparitiei Elodiei Ghinescu
Pagina 21

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook