Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Harta salariului mediu in recesiune!

Data introducerii: 21-06-2011

Harta salariului mediu in recesiune!Iata cu cat au scazut sau au crescut salariile medii in sectoarele mari ale economiei din Romania.

Iar prima concluzie este cutremuratoare: trei dintre cele mai importante domenii social-economice au inregistrat scaderi dramatice, de peste 30%! Mai mult, aceste trei sectoare cuprind majoritar angajati din sistemul bugetar.

Astfel, cel mai ‘lovit’ domeniu a fost invatamantul. De la inceputul si pana la finalul recesiunii (din 2009 si pana la inceputul anului 2011, inainte de fi indexat cu 15%), salariul mediu din invatamant a scazut cu 37%!

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Ce trebuie sa stii despre cumpararea unei locuinteTransportul public al viitoruluiWeb designer jobul anului 2013Veniturile bugetarilor vor creste cu 8% in iunie, iar cu 7,4% in decembrieTarifele la energie si gaze vor creste - o noua cauza!Cele mai importante business-uri de familie din RomaniaCursul valutar isi continua ascensiunea pe piata financiaraCresc preturileLeul a atins un nou maxim al ultimelor 15 luniCat cheltuie ministerul lui Udrea pentru promovarea turismului?Aurul atinge un nou maximRomania are o crestere economica constantaTopul celor mai scumpe locuinte vandute in S1Romania, vanduta putin cate putin!Pretul caselor de vacanta a scazutReuniune de urgenta impotriva cresterii preturilor la alimente!Harta salariului mediu in recesiune!Obama: SUA s-ar putea scufunda intr-o noua criza financiaraLeul s-a apreciat in raport cu euroDe astazi se ieftinesc carburantii
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook