Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 18 ~ Guvernul a decis asumarea raspunderii pe votul uninominal

Data introducerii: 24-10-2007

Guvernul a aprobat, astăzi, proiectul de lege privind votul uninominal pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului, pentru care îşi va asuma răspunderea în faţa Parlamentului, a anunţat premierul Tăriceanu, prin intermediul unui comunicat de presă în care nu se precizează formula de scrutin.

"Ca prim-ministru, am cerut în mod insistent Parlamentului să urgenteze această dezbatere. Lucrurile nu au mers, însă, în ritmul dorit. Trebuie să ţinem cont că există, la nivelul electoratului, o largă susţinere pentru introducerea sistemului votului uninominal", a declarat Tăriceanu.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 18 ~ Alte articole din acceasi categorie:

PD cere demisia lui ChiuariuBasescu: Legea pentru uninominal, asumata de Guvern, este facuta pentru a pacali poporul romanIliescu: Basescu nu crede in uninominalAspirina Saracului inca mai face ravagii la Parlament Secretarul Comisiei SRI: Raportul privind notele lui Ciuvica este preliminarPat Cox spune ca in UE s-au mai organizat euroalegeri odata cu refendumuriDoua variante de vot uninominal in disputa politica actualaDeputatii nostri sunt abonati la reviste glossy pentru femeiGusa solicita demisia de onoare a lui Varujan Vosganian, intrucat are dosar la DNAIliescu, Severin, Pascu si Basescu, marii absenti de la spectacolul lui GeoanaGuvernul a decis asumarea raspunderii pe votul uninominalBasescu: Conflictul din Transnistria este printre cele mai periculoasePensii de 80% din ultimul salariu brut pentru diplomati10 Pentru Romania: Parlamentari AziPD mizeaza pe referendum Discurs electrizat. Geoana: “Bucurestiul a devenit un sector al Ilfovului”Becali este de acord cu un consult psihiatric pentru cei care candideazaSummitul de la Lisabona va decide soarta noului Tratat al UEAudieri pentru patru posturi de ambasadorFostul ministru al Agriculturii Ioan Muresan, la DNA
Pagina 18

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook