Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 20 ~ Gradinitele nu au locuri pentru cei mici

Data introducerii: 16-11-2007

Parintii vor mai multe clase cu sistem de semiinternat, in timp ce gradinitele bucurestene au in continuare deficit de locuri pentru cei mici, dupa cum arata raportul asupra starii invatamantului bucurestean pentru anul scolar 2006-2007, dat ieri publicitatii.

Datele arata ca, la nivelul Capitalei, ar mai fi nevoie de 8.000-10.000 de locuri pentru prescolari. Astfel, din cei aproximativ 14.000 de copii de 3 ani, numai 5.700 sunt cuprinsi in gradinite, iar pentru cei aproape 13.000 de prichindei de 4 ani s-au gasit anul trecut numai 9.400 de locuri.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 20 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Zi mare de sarbatoare! Astazi e Sfantul AndreiPartiile de pe Valea Prahovei, pregatite pentru turistiCataclismele lovesc tot mai des planetaRepetitiile pentru parada de 1 Decembrie blocheaza traficulPocnita in cap cu o tigaie, din prea multa iubire!Un nou cutremur a zguduit IranulShow studentesc cu lesbiene si „alte organe“ in campusul Agronomiei din BucurestiBraila: Doi lei de la Zoo au sfasiat o femeieUrgia de pe mare nu s-a potolit nici noaptea trecuta!Gradinitele nu au locuri pentru cei miciElevi injunghiati in autobuzItalienii nu mai doresc muncitori romani Pretul painii va continua sa creascaProgram de luat spaga: ghisee deschise o ora la Oficiul de Cadastru si Publicitate ImobiliaraDe rusinea parintilor, scolile profesionale devin „licee tehnologice“Brazilienii ne impodobesc bradul Un cal accidentat a fost lasat doua zile sa se chinuiasca pe camp Grecia: Cutremur de 5,6 în largul insulei Psara20 de scafandri au scos bancomatul din Lacul Morii Peste 1.250.000 de romani isi sarbatoresc astazi onomastica
Pagina 20

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook