Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 20 ~ Geoana este santajat de Vanghelie

Data introducerii: 06-12-2007

Marian Vanghelie l-a şantajat pe Mircea Geoană în public cu retragerea sprijinului pentru şefia partidului. Azi, la PSD Bucureşti se anunţă o şedinţă cu scântei.

Totul a plecat - spun surse din partid - de la decizia lui Geoană de a-l numi pe unul dintre sponsorii partidului (Robert Negoiţă) în funcţia de secretar executiv, responsabil cu filiala PSD Bucureşti.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 20 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Guvernul a pierdut controlul asupra "Arbitrului pietei telecom"Basescu nu are voie sa faca referendum in acelasi timp cu alegerileFostul democrat, Marius Marinescu s-a inscris in PCTariceanu - convins ca bugetul pentru 2008 va fi adoptat in ParlamentPSD nu l-a sanctionat pe Iliescu, dar i-a cerut sa isi clarifice, pana in decembrie, pozitia in partid'Vin in birou la tine sa o facem!'PSD vrea sa transforme bugetul pe 2008 intr-o noua motiune de cenzuraParintele Constitutiei a muritMotiunea a cazut. PSD cauta tradatoriiIon Iliescu: Goana dupa tradatorii din PSD- o rusineTariceanu: Am indoieli cu privire la motivul real din spatele acestei motiuniMotiunea: Camerele video care filmau direct urnele de vot au fost opriteGeoana: Motiunea va fi votata maineLa presiunile UE, Chiuariu lasa numirea procurorilor la mana lui BasescuDeputatii juristi nu-l lasa pe Basescu sa faca referendum odata cu alegerilePRM vrea ca avizarea urmaririi penale a ministrilor sa poata fi facuta doar de Parlament, nu si de presedintele RomanieiDeputatii au luni liber pentru campanie in universitati
Pagina 20

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook