Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 16 ~ Geoana este santajat de Vanghelie

Data introducerii: 06-12-2007

Marian Vanghelie l-a şantajat pe Mircea Geoană în public cu retragerea sprijinului pentru şefia partidului. Azi, la PSD Bucureşti se anunţă o şedinţă cu scântei.

Totul a plecat - spun surse din partid - de la decizia lui Geoană de a-l numi pe unul dintre sponsorii partidului (Robert Negoiţă) în funcţia de secretar executiv, responsabil cu filiala PSD Bucureşti.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 16 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Olguta Vasilescu, din bratele lui C.V.Tudor, direct la pieptul lui GeoanaPolitia confirma ca Ludovic Orban a lovit cu masina o fata de 17 aniMircea Geoana, «presedinte» la PSD Dolj Schimb savuros de replici intre Tariceanu si BasescuPretul PSD la buget: 2 miliarde de euroVotul la patru miini a fost legalizat si in CameraIon Iliescu tot nu scapa de dosarul mineriadei Geoana este santajat de VanghelieA murit Dan IosifUn nou partid pe scena politica - PD si PLD fuzioneaza Parlamentul isi deschide portile de 1 DecembrieAdrian Nastase vrea sa devina presedinteVadim renunta la demisia din Parlament si-l ataca furibund pe Ambasadorul SUA Becali nu intelege de ce a gresitPrezenta la referendum 52%. DA: 71%Basescu vrea "o dictatura de catifea"PD a dat in judecata TVR si radioul publicIoan Avram Muresan a fost exclus din PNTCDAlo, Traian Basescu la telefon!Doua guverne in curtea Nasului Carabulea
Pagina 16

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook