Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Cum se plateste o taxa de poluare mai mica

Data introducerii: 02-07-2008

Persoanele care vor cumpara o masina pe care o va inmatricula in Romania vor avea reduceri la plata taxei de poluare in functie de starea tehnica a masinii, dotare si vechime. Determinarea deprecierii se face de catre Registrul Auto Roman (RAR) pentru un tarif cuprins intre 66,6 euro si 82 euro, platiti lei, in functie de masa masinii.

'Registrul Auto Roman are atributul tehnic sa elibereze documentele necesare Agentiei Nationale de Administrare Fiscala pentru calcularea taxei (de poluare - n. r.)', se arata intr-un comunicat al RAR.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ultimul weekend in care hotelierii maresc preturile pe litoralSe scumpeste apaBancile dau credite romanilor intr-un mod „aproape“ iresponsabilEsec al negocierilor OMC referitoare la un acord mondial al comertului Dobanda-i mare, dar tot iau creditSalariul minim ajunge la 1.325 lei in 2014Usoara temperare pe piata apei mineralePiraeus Bank va fi actionarul majoritar al Capital PartnersSomajul, dat afara din salariul minimFluctuatia de personal in retail atinge cote record: aproape 80%Se scumpeste carnea de porcRecrutarea online de personal, mai scumpaUn weekend la mare costa cat o saptamana in Grecia sau Bulgaria Romanilor le plac cardurile, dar nu prea le folosescProgramul 'marul si castravetele', in scoli, din 20094.000 lei pe luna, venitul minim pentru un credit ipotecarUn miliard de euro pentru agriculturaVesti rele de la Banca Centrala Europeana: vine scumpirea creditelor in euroPatriciu si Tiriac, in topul celor mai bogati oameni din Europa de EstCum se plateste o taxa de poluare mai mica
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook