Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Cui datoreaza Ilinca Vandici revenirea in televiziune

Data introducerii: 26-02-2009

“Diamonds Are a Girl's Best Friend” (n.r. Diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor), ne spunea Marilyn Monroe in urma cu multi ani.

La fel de blonda si ea, Ilinca Vandici a simtit pe pielea ei efectul acestor vorbe. Iubita lui Cocos jr este convinsa ca a revenit in televiziune datorita unei bratari cu diamante pe care i-au oferit-o in dar parintii ei, accesoriu care ii poarta foarte mult noroc.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

In pasi de salsa. Monica Columbeanu, sexy pe ringul de la 'Dansez pentru tine'Transplantul a reusit! Organismul lui Cristi Minculescu a acceptat ficatul sotieiInterpretul lui Darth Vader este bolnav de cancerCui datoreaza Ilinca Vandici revenirea in televiziuneE oficial: Madonna, pentru prima data in Romania!Si totusi Michael se intoarceGheorghe Zamfir iubeste o femeie cu 44 de ani mai tanaraFostul sot al Mirabelei Dauer: 'Am batut-o cu fierul de calcatMichael Jackson putrezeste de viuMirabela Dauer si-a abandonat copilul la doi aniAngelina Jolie urmeaza un tratament pentru a fi din nou mamicaAnda Adam traieste o iubire adolescentinaRamona Gabor, dezolata: 'Nu ma iubeste nimeni!'Patrick Swayze s-a intors acasaAlina Plugaru a ajuns la Urgenta, in stare criticaIon Tiriac este bunic pentru a doua oaraTatal Andreei Balan este un impostorRamona Gabor, Ilinca Vandici sau Dana Savuica nu mai au loc de muncaMonica Columbeanu, cu ochii in lacrimi de ziua eiIulia Vantur si-a dat jos silicoanele
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook