Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 16 ~ Criza financiara este departe de a se fi incheiat

Data introducerii: 11-06-2010

Criza financiara este departe de a se fi incheiatSe pare că acestă criză ne dă bătăi de cap atât nouă cât şi altor ţări afectate, specialiştii anunţând: „criza financiară este departe de a se fi încheiat”.

"Colapsul sistemului financiar este real, iar criza este departe de a se fi încheiat, de fapt abia am intrat în actul doi, când pieţele financiare au început să îşi piardă încrederea în credibilitatea statelor. Grecia şi euro ocupă centrul scenei, dar efectele pot fi simţite în întreaga lume", a declarat miliardarul George Soros.

Omul de afaceri a precizat că situaţia de faţă a crizei economice şi financiare se aseamănă cu cea din anii ’30: „Multe guverne trebuie să îşi reducă datoria sub presiunea pieţelor financiare. Acest lucru riscă să împingă economia globală într-o dublă recesiune”.

Autor: Raluca

Pagina 16 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Isarescu: Cresterile salariale vor genera presiuni inflationisteMoneda nationala a pierdut aproape tot ce a castigat in 2007Euro se apropie de 3,4 leiPetrom a scumpit carburantii, pentru a doua oara in ultimele doua saptamani"Gripa" creditelor ameninta RomaniaTarom estimeaza afaceri de 310 milioane dolari Salariul net a crescut cu 1%, la 311 euroPrivatizarea Electroputere Craiova se va finaliza pe 6 noiembrie "Nu mai trageti de economie ca se rupe"Legea asigurararii obligatorie a locuintelor ar putea intra in vigoare din 2008Calatoriile cu trenul si metroul s-ar putea scumpi cu pana la 7% Lumea invarte 3.200 miliarde dolari zilnicLicitatie - Autostrazile vor avea pazniciRomania a primit un imprumut de 50 milioane euro pentru controlul poluarii cu nutrientiNou minim record pentru dolarul americanPolitie pentru jucatorii la cazinouMasina - cumparata cu credit auto sau cu credit de nevoi personale? CEC si-a dublat profitul in primele noua luniBulgaria bate Romania la atractivitatea mediului de afaceriTaxa auto de prima inmatriculare va fi modificata pana la sfarsitul anului
Pagina 16

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook