Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 16 ~ "Nu mai trageti de economie ca se rupe"

Data introducerii: 02-11-2007

Mugur Isarescu declara: "Nu mai trageti de economie ca se rupe", iar ziarele de astazi comenteaza afirmatiile sale. Cititi declaratiile Guvernatorului BNR, pe larg in revista presei economice.

KazMunaiGaz ia Petromidia pe pierderi, titreaza Business Standard. Petromidia, cel mai important activ al grupului Rompetrol, recent achizitionat de KazMunaiGaz (Kazahstan), a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, pierderi de 8,3 mil. euro (12 mil. dolari), de doua ori mai mari decat in perioada similara a anului trecut.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 16 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Isarescu: Cresterile salariale vor genera presiuni inflationisteMoneda nationala a pierdut aproape tot ce a castigat in 2007Euro se apropie de 3,4 leiPetrom a scumpit carburantii, pentru a doua oara in ultimele doua saptamani"Gripa" creditelor ameninta RomaniaTarom estimeaza afaceri de 310 milioane dolari Salariul net a crescut cu 1%, la 311 euroPrivatizarea Electroputere Craiova se va finaliza pe 6 noiembrie "Nu mai trageti de economie ca se rupe"Legea asigurararii obligatorie a locuintelor ar putea intra in vigoare din 2008Calatoriile cu trenul si metroul s-ar putea scumpi cu pana la 7% Lumea invarte 3.200 miliarde dolari zilnicLicitatie - Autostrazile vor avea pazniciRomania a primit un imprumut de 50 milioane euro pentru controlul poluarii cu nutrientiNou minim record pentru dolarul americanPolitie pentru jucatorii la cazinouMasina - cumparata cu credit auto sau cu credit de nevoi personale? CEC si-a dublat profitul in primele noua luniBulgaria bate Romania la atractivitatea mediului de afaceriTaxa auto de prima inmatriculare va fi modificata pana la sfarsitul anului
Pagina 16

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook