Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Cosmin Contra se retrage din fotbal

Data introducerii: 26-07-2010

Cosmin Contra se retrage din fotbalCosmin Contra a declarat, sambata, intr-o emisiune televizata, dupa meciul FC Timisoara - Gloria Bistrita, scor 2-2, in care a fost eliminat in minutul 70, ca a decis sa se retraga din fotbal, deoarece nu mai doreste sa evolueze "in mizeria asta de campionat".

Cosmin Contra: "Ma retrag din fotbal, nu se poate sta in mizeria asta de campionat!"

Referitor la aceasta declaratie, coechipierul lui Contra la FC Timisoara, Dan Alexa, a declarat ca spera ca fostul international sa se razgandeasca. "Mi-ar parea rau se se lase asa, si daca as putea sa-l conving sa mai joace cateva meciuri, m-as bucura", a spus Alexa.

Formatia FC Timisoara a remizat, sambata, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu Gloria Bistrita, intr-un meci din prima etapa a editiei 2010/2011 a Ligii I, in care de la ambele echipe a fost eliminat cate un jucator. Cosmin Contra a fost eliminat pentru lovirea unui adversar, in minutul 70, in timp ce Valentin Nastase (Gloria) a fost eliminat pentru un fault la Goga, in minutul 82.

Antrenorul Vladimir Petrovici a declarat, sambata, ca FC Timisoara ar fi castigat meciul cu Gloria Bistrita, daca jucatorul Cosmin Contra nu ar fi fost eliminat si a mentionat ca fundasul va fi sanctionat.

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Bataie pe bilete la meciul Romania-SerbiaArde Ghencea!Ruxandra Dragomir este noul presedinte al Federatiei Romane de TenisEchipa feminina de spada a Romaniei a castigat medalia de aur la Grand Prix-ul de la ParisMutu si Chivu au renascutMarian Cozma s-a intors acasaRapid la momentul adevaruluiTaher vrea iar RapidulDragomir: 'I-as lasa lui Gica Popescu locul la Liga'Copos: 'Sunt dispus sa fac orice pentru binele Rapidului'Rapidul a facut credit de 500 000 de euro pentru plata restantelor catre echipaTalente in exil: Nationala Italiei, gata sa ne fure 19 fotbalistiBorcea: 'Fara Radoi, Steaua nu va mai fi aceeasi, o sa o invingem mult mai usor'Nae Manea este noul antrenor al RapiduluiLacatus: 'Din cauza problemelor financiare nu putem aduce jucatorii pe care ni-i dorim'Uhrin la CFR ClujIonel Ganea: 'Am luat banii si am facut-o pe Steaua campioana'Mircea Sandu despre 'Valiza': 'Clubul Steaua poate fi retrogradat'Steaua dezamageste din nouPortarul Ibrahim Dossey a decedat astazi dimineata
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook