Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Cosmin Contra se retrage din fotbal

Data introducerii: 26-07-2010

Cosmin Contra se retrage din fotbalCosmin Contra a declarat, sambata, intr-o emisiune televizata, dupa meciul FC Timisoara - Gloria Bistrita, scor 2-2, in care a fost eliminat in minutul 70, ca a decis sa se retraga din fotbal, deoarece nu mai doreste sa evolueze "in mizeria asta de campionat".

Cosmin Contra: "Ma retrag din fotbal, nu se poate sta in mizeria asta de campionat!"

Referitor la aceasta declaratie, coechipierul lui Contra la FC Timisoara, Dan Alexa, a declarat ca spera ca fostul international sa se razgandeasca. "Mi-ar parea rau se se lase asa, si daca as putea sa-l conving sa mai joace cateva meciuri, m-as bucura", a spus Alexa.

Formatia FC Timisoara a remizat, sambata, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu Gloria Bistrita, intr-un meci din prima etapa a editiei 2010/2011 a Ligii I, in care de la ambele echipe a fost eliminat cate un jucator. Cosmin Contra a fost eliminat pentru lovirea unui adversar, in minutul 70, in timp ce Valentin Nastase (Gloria) a fost eliminat pentru un fault la Goga, in minutul 82.

Antrenorul Vladimir Petrovici a declarat, sambata, ca FC Timisoara ar fi castigat meciul cu Gloria Bistrita, daca jucatorul Cosmin Contra nu ar fi fost eliminat si a mentionat ca fundasul va fi sanctionat.

Alte articole din acceasi categorie:

Balonul de Aur se disputa intre Messi, Ronaldo si ZEUL despre care Cruyff spune: Sa ne mai lase Messi, el merita trofeulProcesul in care Becali e acuzat de sechestrare de persoane s-a incheiatCe a zis Borcea dupa ce Dinamo a ratat calificarea in Europa! Torje pleaca de la Dinamo!Allan Green vrea sa se bata cu ButeNu mai jucam cu Argentina la inaugurarea National ArenaMircea Sandu, audiat la DNA. S-a dat mita arbitrilor?Hagi si-a depus demisia, dar i-a fost refuzataAdrian Mutu: Nu stiu daca sunt dorit sau nu la nationalaLiga I: Steaua nu avea nevoie de fluierul lui Coltescu ca sa invinge BranestiulDuckadam, noul presedinte al SteleiIordanescu: Gigi Becali mi-a propus sa fiu antrenor la Steaua dar am refuzatLiga I: Dinamo a evitat infrangerea, pe final, la Tg. JiuUnirea a ratat calificarea in Liga CampionilorDinamovistii nu vor fi convocati pentru amicalul cu TurciaAndrei Cristea a primit titlul de golgeterStelistii au castigat cate 5000 de euro intr-o saptamanaAdrian Mutu a fost la un pas de bataie cu fotbalistul ComottoUnirea Urziceni remiza alba cu ZenitAlberto Contador a castigat Turul Frantei
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook