Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Cioaca, inca o noapte in arest

Data introducerii: 30-01-2008

Emotii pentru Cristian Cioaca, ieri, cand, la cererea avocatului acestuia, judecatorii brasoveni au decis punerea in libertate a politistului suspectat ca si-a ucis sotia, dar arestat fiindca a accesat fara drept conturile de mail ale acesteia. Decizia nu a fost insa definitiva, astfel ca Cioaca a ramas in spatele gratiilor.

Dupa cinci zile petrecute intr-una din celulele de la Inspectoratul Judetean de Politie Brasov, Cristian Cioaca a simtit, ieri, aerul dulce al libertatii. Magistratii de la Curtea de Apel Brasov au decis eliberarea politistului sub control judiciar. Astfel, Cioaca nu va avea voie sa paraseasca Romania, va trebui sa vina la audieri, nu va putea sa-si schimbe locuinta, nu va avea voie sa poarte arma si nici sa se vada cu martorii implicati in proces.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Adela Popescu amana maritisul: 'Nu ma marit!'Ilinca Vandici - campioana nudismuluiBeyonce s-a casatorit cu Jay-ZMonica Columbeanu, amenintata si data in judecata de agentul italian!Kevin si Britney, impacare cu de-a silaFiul compozitorului Horia Moculescu a murit la BerlinMaruta a primit o masina de 50.000 de euroAndreea, cate ne-ai aratat la "Dansez pentru tine" !Priscilla Presley recunoaste: Am fost victima unui medic care m-a macelaritTintarenii divorteaza!Dana Deac are cancerMonica s-a dezbracat pe podiumMirabela Dauer s-a logodit la 60 de aniBateristul trupei ABBA a fost gasit mort in aceasta dimineataMihaela Radulescu si Dan Negru vor face o emisiune impreunaSimona Patruleasa a lasat stirile pentru modelling Paris Hilton traieste pe picior mare. Numarul 44!Cornel Pasat s-a impacat cu fosta iubita!Monica iubeste egoistLavinia: «Barbatii au o problema: nu ma atrag»
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook