Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Berta Slav este prietena Madalinei Manole care i-a procurat acesteia furandan

Data introducerii: 21-07-2010

Berta Slav este prietena Madalinei Manole care i-a procurat acesteia furandanFana şi prietena Mădălinei Manole, care i-a procurat acesteia substanţa ucigătoare, se numeşte Berta Slav, are 36 de ani şi lucrează de peste 10 ani ca inspector la Administraţia Financiară din judeţul Ilfov.


Berta Slav a intrat în concediu pe 15 iulie, la numai o zi după ce artista s-a sinucis. Substanţa toxică a fost cumpărată de pe internet, în schimbul sumei de 300 de lei.

Colegele acesteia au confirmat faptul că tânăra şi Mădălina Manole se cunoşteau.

"Da, Berta ne-a spus că s-au cunoscut, erau prietene, dar mai mult de-atât nu am mai apucat să vorbim, să ne spună dacă ea i-a cumpărat Furadanul, pentru că a intrat în concediu acum cinci zile (la doar o zi după ce artista s-a sinucis)", au declarat apropiaţi ai Bertei.

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

In pasi de salsa. Monica Columbeanu, sexy pe ringul de la 'Dansez pentru tine'Transplantul a reusit! Organismul lui Cristi Minculescu a acceptat ficatul sotieiInterpretul lui Darth Vader este bolnav de cancerCui datoreaza Ilinca Vandici revenirea in televiziuneE oficial: Madonna, pentru prima data in Romania!Si totusi Michael se intoarceGheorghe Zamfir iubeste o femeie cu 44 de ani mai tanaraFostul sot al Mirabelei Dauer: 'Am batut-o cu fierul de calcatMichael Jackson putrezeste de viuMirabela Dauer si-a abandonat copilul la doi aniAngelina Jolie urmeaza un tratament pentru a fi din nou mamicaAnda Adam traieste o iubire adolescentinaRamona Gabor, dezolata: 'Nu ma iubeste nimeni!'Patrick Swayze s-a intors acasaAlina Plugaru a ajuns la Urgenta, in stare criticaIon Tiriac este bunic pentru a doua oaraTatal Andreei Balan este un impostorRamona Gabor, Ilinca Vandici sau Dana Savuica nu mai au loc de muncaMonica Columbeanu, cu ochii in lacrimi de ziua eiIulia Vantur si-a dat jos silicoanele
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook