Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 22 ~ Avertizare meteo: Cod galben de ploi si vijelii in toata tara

Data introducerii: 24-04-2012

Avertizare meteo: Cod galben de ploi si vijelii in toata taraAvertizarea este valabilă de în intervalul 25 aprilie, ora 12.00 - 26 aprilie, ora 09.00.

În intervalul mentionat instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in majoritatea regiunilor. Vor fi averse, ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua trecator aspect de vijelie si izolat caderi de grindina.

Cantitatile de apa vor depasi local 20...25 l/mp si izolat 40 l/mp, indeosebi in zonele de deal si de munte.

Pagina 22 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Sala Profesorilor, renascuta din cenusaJumatate din romani, speriati ca se scumpeste alcoolul'Elevii din ziua de azi' sint delasatori, dar mai inteligentiDe Craciun vom avea zapada!Senatorii au crescut vitezaTrecem la ora de iarnaFan-club CioacaManelisti morti intr-un cumplit accident rutier Zi critica. Meteorologii avertizeaza ca vine potopul în 11 judetePrimul spital-baraca din RomaniaASE-ul, sufocat de studenti!Vremea rea le da batai de cap bucurestenilor! Vom avea un weekend cu temperaturi de iarnaElevii si profesorii se intrec in fuga de la scoalaDin 2009 - nici un drum nou fara pista de bicicleteIntre Baia Mare si Satulung trenurile raman suspendate in continuareElevii vor avea si ei avocatul lorSi spitalele dau falimentPensionarii vor primi mai puţine bilete de tratamentPistoalele cu aer comprimat nu vor mai fi vandute la liber
Pagina 22

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook