Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 22 ~ Sala Profesorilor, renascuta din cenusa

Data introducerii: 26-10-2007

Profesorii, cercetatorii, doctoranzii, dar si oamenii de carte si de stiinta vor avea din nou, din aceasta toamna, un loc de intalnire in centrul Bucurestiului, departe de zgomotul infernal provocat de trafic, la Sala Profesorilor din cadrul Bibliotecii Central Universitare "Carol I" din Capitala (BCU).

De asemenea, in cadrul Aulei din incinta BCU vor fi reluate, din decembrie, conferintele Fundatiei Universitare Carol I, asa cum aveau loc in perioada interbelica.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 22 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Sala Profesorilor, renascuta din cenusaJumatate din romani, speriati ca se scumpeste alcoolul'Elevii din ziua de azi' sint delasatori, dar mai inteligentiDe Craciun vom avea zapada!Senatorii au crescut vitezaTrecem la ora de iarnaFan-club CioacaManelisti morti intr-un cumplit accident rutier Zi critica. Meteorologii avertizeaza ca vine potopul în 11 judetePrimul spital-baraca din RomaniaASE-ul, sufocat de studenti!Vremea rea le da batai de cap bucurestenilor! Vom avea un weekend cu temperaturi de iarnaElevii si profesorii se intrec in fuga de la scoalaDin 2009 - nici un drum nou fara pista de bicicleteIntre Baia Mare si Satulung trenurile raman suspendate in continuareElevii vor avea si ei avocatul lorSi spitalele dau falimentPensionarii vor primi mai puţine bilete de tratamentPistoalele cu aer comprimat nu vor mai fi vandute la liber
Pagina 22

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook