Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 20 ~ Astazi si maine, vremea va fi calduroasa in toata tara

Data introducerii: 23-07-2010

Astazi si maine, vremea va fi calduroasa in toata taraAstăzi şi mâine, vremea va fi călduroasă în toată ţara. Pe arii restrânse temperatura aerului poate ajunge la valori maxime de până la 35-36 de grade în vestul, sudul şi estul ţării.

În zonele de câmpie şi local în restul ţării indicele de confort termic va depăşi, în orele după-amiezelor, pragul critic de 80, astfel populaţia va trebui să se protejeze adecvat.

Medicii recomandă ca în zilele caniculare oamenii să bea multe lichide, să facă duşuri cât mai des, să consume alimente bogate în fructe şi legume şi să evite expunerea prelungită la soare la orele prânzului.

Temperaturi ridicate, de peste 30 de grade Celsius, se vor înregistra în următoarele două săptămâni pe timpul zilei, iar în timpul nopţii nu vor scădea sub 15-18 grade şi vor fi asociate cu umiditate foarte mare, dar şi cu intensificări de vânt şi cantităţi mari de precipitaţii în timp foarte scurt, anunţa, duminică, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu.

Pagina 20 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Zi mare de sarbatoare! Astazi e Sfantul AndreiPartiile de pe Valea Prahovei, pregatite pentru turistiCataclismele lovesc tot mai des planetaRepetitiile pentru parada de 1 Decembrie blocheaza traficulPocnita in cap cu o tigaie, din prea multa iubire!Un nou cutremur a zguduit IranulShow studentesc cu lesbiene si „alte organe“ in campusul Agronomiei din BucurestiBraila: Doi lei de la Zoo au sfasiat o femeieUrgia de pe mare nu s-a potolit nici noaptea trecuta!Gradinitele nu au locuri pentru cei miciElevi injunghiati in autobuzItalienii nu mai doresc muncitori romani Pretul painii va continua sa creascaProgram de luat spaga: ghisee deschise o ora la Oficiul de Cadastru si Publicitate ImobiliaraDe rusinea parintilor, scolile profesionale devin „licee tehnologice“Brazilienii ne impodobesc bradul Un cal accidentat a fost lasat doua zile sa se chinuiasca pe camp Grecia: Cutremur de 5,6 în largul insulei Psara20 de scafandri au scos bancomatul din Lacul Morii Peste 1.250.000 de romani isi sarbatoresc astazi onomastica
Pagina 20

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook