Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ 1 Aprilie Ziua Pacalelilor

Data introducerii: 01-04-2011

1 Aprilie  Ziua PacalelilorAstăzi este 1 aprilie, așadar este Ziua Păcălelilor. În această zi sunt permise glumele și micile farse făcute între prieteni. 1 aprilie este recunoscută ca Zi a Păcălelilor și serbată ca atare în mai multe țări.

Ziua Păcălelilor este asociată cu sosirea târzie a primăverii la începutul lui aprilie.

Potrivit tradiției, păcălelile trebuie făcute până în ora 12, cele săvârșite după ora 12 atrăgând ghinionul asupra făptașului, iar cel care nu răspunde pozitiv păcălelior atrage ghinionul și neșansa de partea sa pe tot parcursul anului.

Ca și superstiție, căsătoriile efectuate de 1 aprilie nu sunt considerate a fi de bun augur, prevestind o viață conjugală în care mirele se va afla sub papucul miresei, însă copiii născuți în această zi sunt în general norocoși.

Nu lasați să treacă pe lângă voi o astfel de zi, fără să fiți plini de voie bună și să primiți așa cum se cuvine și să faceți glume și farse celor dragi.

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Noi statii de metrou in CapitalaTerra va deveni un desert in care nu va mai exista viata?Evaluarea nationala 2011: Care au fost subiectele la Limba si literatura romanaAvertizare meteo de grindina pentru Capitala1 Aprilie Ziua Pacalelilor6 ianuarie - BoboteazaTargul International Gaudeamus, 18 - 22 noiembrie11 septembrie, reduceri de pana la 90% la Fashion House Outlet CentrePromovabilitate scazuta la bac in sesiunea de toamnaRomania, locul 39, intre tarile cele mai bune din lume7 bebelusi sunt in stare grava in urma tragediei de la Maternitatea GiulestiO noua ipoteza soc in cazul mortii Madalinei ManolePopulatia Romaniei continua sa scada dramaticDe astazi, va fi restrictionata circulatia auto intre Piata Charles de Gaulle si Arcul de TriumfMeteorologii anunta fenomene de instabilitate atmosferica si discomfort termicO ambulanta s-a rasturnat in Capitala Dan Diaconescu are interdictie de a parasi taraCod galben de canicula in Bucuresti si alte 21 de judeteCirculatia rutiera va fi inchisa intre Chitila si Carrefour MilitariIncredibil! Pisica cu caine
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook