Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Guvernul este, tehnic, demis

Data introducerii: 06-10-2009

Partidele din cadrul opozitiei, PNL, PSD şi UDMR, vor vota motiunea de cenzura pe care liberalii au anunţat că o vor depune împotriva Guvernului PDL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri ca “avem soluţii, avem propuneri concrete pentru un Guvern condus de un independent, de un tehnocrat, iar primul pas care trebuie făcut - aproape igienic, aş spune - este înlăturarea acestui Guvern, aşa încât foarte multe discuţii pe text nu cred că sunt de purtat”.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

The Scotsman: Basescu risca sa piarda alegerile, dupa imaginile in care pare sa bata un copilSondaj INSOMAR: Geoana castiga presedintiaFuge sau nu Geoana de confruntarea cu Basescu?PNL si PSD, logodna cu acte. Basescu: Ziua de 6 nu le va aduce bucuriiAntonescu: Este exclusa orice colaborare intre mine si Traian Basescu!Referendumul a fost validat, BEC anunta o prezenta de 50,16%Traian Basescu si Mircea Geoana, in turul IINegoita si-a anuntat CabinetulBasescu vs Opozitia, scor 0 la 1. Cabinetul Croitoru a picatLucian Croitoru si-a ales ministriCe prevede programul de guvernare al lui Lucian Croitoru?Basescu a decis: Lucian Croitoru, premierul desemnat al Romaniei Geoana: Johannis ar fi o investitie buna din care toti romanii ar avea de castigat Ultima zi a guvernului Boc? Guvernul este, tehnic, demisS-a rupt coalitia. A ramas doar jumatate de GuvernSolutie pentru "Doi si un sfert": Basescu propune un ministru "independent" sau "din opozitie"Basescu a cerut urmarirea penala a lui Ovidiu MusetescuBecali s-a razgandit: Candideaza la prezidentiale!Inca un lider al dinastiei politice Kennedy a incetat din viata
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook