Pagina 9 ~ Tokio, orasul rafinamentului gastronomic
Data introducerii: 27-11-2007
Tokio, tărâmul melcilor muraţi şi al ciocolatei cu hrean, a reuşit să devanseze Parisul, Londra şi New York-ul în ceea ce priveşte gastronomia, devenind oraşul extravagantelor delicii culinare.
Acest mult râvnit titlu i-a fost acordat capitalei Japoniei din partea companiei franceze Michelin, cea care editează faimosul „Ghid Roşu“, un instrument de clasificare a hotelurilor şi restaurantelor, care de peste un secol este „Biblia“ oricărui gurmand care se respectă.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:
De cat somn avem nevoie?Margarina si cancerulSucuri naturale bogate in calciuJumatate din populatia de pe intreg globul va suferi de alergieLaptele: Un pahar de sanatateFormularele de retete medicale s-au schimbat de la 1 iuniePilula-minune care taie pofta de mancareCancerul de piele, provocat si de glossArsurile la stomacIaurtul natural, medicament viu pentru organismBenzile care te scapa de durerile de spate la volanBoiaua de ardei, sursa naturala de vitamina CPoluarea cheleste barbatiiAlungati depresiile cu miscare si muzicaNu va zgarciti la botox!Alimentatia mamei decide sexul copilului Cum pot fi prevenite durerile de spateMinisterul Sanatatii vrea sa ieftineasca medicamenteleBeneficiile strugurilorCancer din cauza unei substante chimice din sticlele de plastic