Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Prajelile ataca creierul

Data introducerii: 01-04-2008

Alimentele obtinute prin prajire - cartofi, chipsuri, cereale, migdale - afecteaza sistemul nervos si predispun la cancer.

Aceste alimente contin acrilamida, substanta care apare in timpul prajirii sau coacerii. in anul 2002, cercetatorii de la Universitatea Stockholm (Suedia) au descoperit acrilamida in alimentele obtinute prin prajire si coacere.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

10 alimente care asigura sanatatea barbatilorCartofii prajiti scurteaza viata?Alimentatia bate cancerulMuzica, medicament dupa atacul cerebral!Sucul de lamaie detoxifiaza ficatulUn pui de somn scurt, esential pentru memorieFumezi si bei? Sarcina sotiei tale ar putea avea de suferit Cauzele maturizarii precoce a copiilorMedicament impotriva alcoolismuluiConsumul regulat de vitamina C permite detoxifierea organismului si creste rezistenta la stresCimbrul invinge oboseala cronicaIn fiecare an, in Romania apar, in medie, 55.000 de cazuri de cancer Slabeste cu ajutorul acupuncturiiCum se trateaza arsurile la stomac?O spun specialistii: Scoala romaneasca dauneaza grav sanatatii 9 sfaturi pentru o memorie mai bunaInjectia cu ciment trateaza osteoporozaCe fel de alimente trebuie sa consumam pe timp de iarnaInfidelii, prinsi cu ADN-ul. Probele se pot preleva din lenjeria intimaVitamina E creste rezistenta la efort
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook