Pagina 16 ~ Margarina si cancerul
Data introducerii: 11-06-2008
Produsele de patiserie, chipsurile, pizza, piinea, dulciurile concentrate si alte alimente obtinute prin procesare industriala cresc in mod considerabil riscul cancerului de sin, arata studiile realizate la doua institute de prestigiu din Franta.
Institutul National de Sanatate si Cercetare Medicala (INSERM) si Institutul Gustave Roussy din Franta au emis urmatorul avertisment: femeile se expun riscului de a dezvolta cancer de sin daca maninca in exces produse de patiserie, piine din faina rafinata, pizza, chipsuri si alte alimente procesate.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 16 ~ Alte articole din acceasi categorie:
In Romania sunt patru milioane de obeziInjectia care naste noi vase de sangeCARBOHIDRATII STIMULEAZA GANDIREARISCURILE HORMONILOR IN CANCERMETEODEPENDENTARomanii iau tot mai multe medicamente, in special pentru inima si sistemul nervosStresul la volan: 20 de ore pe saptamana pierdute in traficCPSS lanseaza o noua campanie de combatere a efectelor consumului de tutun10 lucruri pe care trebuie sa i le spui medicului!Exerciţii fizice pentru începătoriMedicamente mai ieftine cu 15% din noiembrieFrigul despica firul de parMâncarea, aliatul vieţii de zi cu zi Sexologul nostru, dr. Vasile Nitescu, va sfatuieste: Metode de contraceptie „de bariera” protectivaCăderea părului poate fi stopatăAspirina, cancerul şi bolile cardiovasculareObezitatea la copilGhidul de supravietuire al barbatului divortatAlimentele care imbunatatesc vedereaDe ce femeile se ingrijoreaza mai repede