Pagina 14 ~ Consumam de 3 luni carne de porc contaminata cu dioxina
Data introducerii: 11-12-2008
Dupa ce, la inceputul saptamanii, Radu Roatis, presedintele Autoritatii Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), a negat vehement posibilitatea ca Romania sa fi importat carne de porc contaminata cu dioxina, ieri s-a aflat ca romanii consuma de trei luni carne contaminata, adusa din Irlanda prin alte tari.
ANSVSA a recunoscut nu numai faptul ca s-a importat carne de porc cu dioxina, dar si ca mare parte din aceasta a fost deja consumata, relateaza Gardianul.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Cum va protejati de afectiunile de sezonSpune adio mainilor uscate si crapate! Trei sicilieni au scapat cu viata dupa ce au primit organe de la o romancaDepistati din timp cancerul la copii!Stresul extrem, noua boala a adultilorCeara din urechi sau cerumenul - semn de sanatateCine mananca cereale nu face cancer de colonNumarul virozelor respiratorii s-a dublatSindromul sufocarii in somn - o afectiune care ascunde alte boliOpt cauze ale caderii paruluiMezelurile agraveaza problemele biliareCaisele, bune pentru sistemul nervos!Infoline gratuit pe probleme de nutritieFaringita – o infectie care ne tine la patSpalatul pe maini va poate salva viata!Andreea vrea sa traiascaIncepe restituirea taloanelor de sanatate pentru bucuresteniCand inima functioneaza cu greutateAdio Distonocalm! Zentiva refuza sa mai fabrice medicamentul Ce ascunde oboseala?