Pagina 12 ~ Consumam de 3 luni carne de porc contaminata cu dioxina
Data introducerii: 11-12-2008
Dupa ce, la inceputul saptamanii, Radu Roatis, presedintele Autoritatii Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), a negat vehement posibilitatea ca Romania sa fi importat carne de porc contaminata cu dioxina, ieri s-a aflat ca romanii consuma de trei luni carne contaminata, adusa din Irlanda prin alte tari.
ANSVSA a recunoscut nu numai faptul ca s-a importat carne de porc cu dioxina, dar si ca mare parte din aceasta a fost deja consumata, relateaza Gardianul.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Stresul de la munca imbolnaveste inimaPilula care face poze in stomacSuplimentele de calciu pot cauza infarctCiuma revine - o echipa de profesori britanici avertizeaza asupra pericoluluiCum scapati de tristetea de ianuariePastrarea siluetei, sanatatea inimiiOpt metode ca sa va aparati sanatatea la serviciuDescoperire importanta in tratarea cancerului la sanPrimul spital mobil din Romania, "masina de dezastre" care se poate monta in 15 minute6 mituri despre organismul umanRecomandarile medicilor pentru prevenirea problemelor digestive in perioada sarbatorilorCata carne poti manca intr-o ziFumatul pasiv, risc de alergii la bebelusi10 trucuri de pacalit foameaProtejati-va ficatul de Sarbatori Bolile de inima - cea mai mare problema de sanatate a romanilorMuzica te scapa de dureriVinetele sunt o bogata sursa de potasiuMierea, remediu eficient impotriva tuseiSecretele unei minti sanatoase: ciocolata, sexul si rasul