Pagina 11 ~ Consumam de 3 luni carne de porc contaminata cu dioxina
Data introducerii: 11-12-2008
Dupa ce, la inceputul saptamanii, Radu Roatis, presedintele Autoritatii Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), a negat vehement posibilitatea ca Romania sa fi importat carne de porc contaminata cu dioxina, ieri s-a aflat ca romanii consuma de trei luni carne contaminata, adusa din Irlanda prin alte tari.
ANSVSA a recunoscut nu numai faptul ca s-a importat carne de porc cu dioxina, dar si ca mare parte din aceasta a fost deja consumata, relateaza Gardianul.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:
10 alimente care asigura sanatatea barbatilorCartofii prajiti scurteaza viata?Alimentatia bate cancerulMuzica, medicament dupa atacul cerebral!Sucul de lamaie detoxifiaza ficatulUn pui de somn scurt, esential pentru memorieFumezi si bei? Sarcina sotiei tale ar putea avea de suferit Cauzele maturizarii precoce a copiilorMedicament impotriva alcoolismuluiConsumul regulat de vitamina C permite detoxifierea organismului si creste rezistenta la stresCimbrul invinge oboseala cronicaIn fiecare an, in Romania apar, in medie, 55.000 de cazuri de cancer Slabeste cu ajutorul acupuncturiiCum se trateaza arsurile la stomac?O spun specialistii: Scoala romaneasca dauneaza grav sanatatii 9 sfaturi pentru o memorie mai bunaInjectia cu ciment trateaza osteoporozaCe fel de alimente trebuie sa consumam pe timp de iarnaInfidelii, prinsi cu ADN-ul. Probele se pot preleva din lenjeria intimaVitamina E creste rezistenta la efort