Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Cele mai ucigase ingrediente din alimentatia de zi cu zi

Data introducerii: 15-12-2008

E-urile sunt acei aditivi adaugati in alimente cu rol de indulcitori, coloranti, emulgatori, conservanti. Alinierea la normele Uniunii Europene a presupus folosirea codurilor de tip "E" pentru aditivii alimentari.

Numeroase organisme internationale de sanatate au tras insa serioase semnale de alarma cu privire la aceste adaosuri sintetice, declarandu-le toxice.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pilulele contraceptive maresc sansa de viata a femeilorProblemele romanilor: depresia si alcoolulAerul conditionat poate duce la obezitateArgintul, un puternic antiseptic10 alimente care iti stimuleaza metabolismul!Zece pasi pentru a slabi fara efortGE va realiza Omul BioticCum ar trebui sa arate femeia perfecta?Mituri despre cancerul de col uterinForma fetei arata la ce afectiuni esti predispusDieta Montignac pentru femei - Martisor de sanatate si frumusete de la Revista FeliciaA fost descoperit leacul pentru alcoolismFumatorii trebuie sa faca anual un control pulmonar!Acneea, o problema la toate varsteleInstitutul Cantacuzino, interzis la producerea de vaccinuriCe sa mancati ca sa va hranitiGuvernul a interzis 36 de plante si substante etnobotaniceShaorma si pizza, scutite de taxa pe fast-foodUn nou tratament impotriva cancerului la san reduce mastectomiile cu 90%Combate tendinta de sedentarism a copilului
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook