Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ IT&C

In aceasta categorie veti putea gasi cele mai noi stiri IT&C. Cele mai complete si noi informatii din domeniul IT. Stiri companii soft, stiri fuziuni companii IT, noutati IT, stiri IT, informatii din domeniul IT, informatii web design, stiri web design, noutati IT&C.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 9 ~ Articole din categoria IT&C

data introducerii: 29-07-2008

Microsoft doneaza bani pentru Apache

Intr-o mutare mai putin obisnuita pentru compania americana, Microsoft a donat 100.000 $ fundatiei care dezvolta serverul de web Apache.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 28-07-2008

China are mai multi utilizatori de Internet decat SUA

Numarul utilizatorilor de Internet din China a crescut cu o asemenea rapiditate, pana la 253 de milioane de internauti, incat a ajuns sa fie tara cu cel mai ridicat nivel de consumatori ai mediului online din lume, surclasand Statele Unite, informeaza surse din presa internationala.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 25-07-2008

A aparut virusul care se ascunde in fisiere mp3

Specialistii Kaspersky Lab au identificat un nou program care infecteaza fisierele audio de tip mp3 si WMA, pentru a instala un troian care permite expeditorului sa preia controlul asupra computerului victimei.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 23-07-2008

Sony Ericsson anunta 3 noi telefoane Walkman

Gama de telefoane Walkman de la Sony Ericsson a implinit 3 ani, ocazie cu care compania japonezo-suedeza a lansat 3 noi modele.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 22-07-2008

Ghid turistic digital pe plaja din Mamaia, cu webcam live

NWG Concept isi extinde reteaua si pe litoral, urmand sa monteze un infochiosc turistic digital de ultima generatie, la intrarea in Complexul "Cleopatra" din Mamaia.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 21-07-2008

2.000 de angajati ai Sony Ericsson vor fi dati afara

Producatorul de telefoane mobile Sony Ericsson va disponibiliza 2.000 de angajati, anunta AFP.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 16-07-2008

Utilizatorii YouTube raman anonimi

Google si Viacom au incheiat un acord prin care YouTube are dreptul de a pastra in anonimat datele personale ale vizitatorilor site-ului sau, relateaza Wall Street Journal.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 15-07-2008

RCS/RDS schimba grila de programe in functie de propriile interese

Razboiul dintre Sorin Ovidiu Vantu si coalitia Teszari – Voiculescu ii va afecta pe microbisti, abonatilor RCS/RDS si DigiTV schimbandu-li-se, peste noapte, grila de programe. RCS/RDS declara ca, dupa crearea canalelor GSP TV (canale create exclusiv pentru abonatii RCS/RDS), compania s-a vazut nevoita sa renunte la tot atatea posturi aflate deja in pachetul de baza, in scopul evitarii majora

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 14-07-2008

Yahoo respinge o noua oferta 'absurda' din partea Microsoft

Presedintele grupului de internet Yahoo a anuntat respingerea unei noi oferte de preluare "absurda" a companiei Microsoft, orchestata, din punctul sau de vedere, de catre omul de afaceri si actionar minoritar al Yahoo Carl Icahn.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 11-07-2008

A crescut numarul mesajelor spam intr-o limba straina

Studiul McAfee arata ca a crescut procentajul mesajelor intr-o limba straina, de exemplu pentru Franta cu 11% si pentru Germania cu 14%, si se asteapta in continuare o crestere serioasa a acestor procente, se arata intr-un comunicat transmis joi de companie.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 10-07-2008

Oracle mizeaza pe antreprenorii romani din IT

Oracle a ales Romania drept prima tara care sa beneficieze de programul pentru tinerii antreprenori romani din domeniul IT, Economist Intelligence Unit dupa ce, in urma unui studiu, a constatat ca in mod deosebit Romania are nevoie sa-si dezvolte inovatia, a informat compania.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 09-07-2008

Cel mai subtire monitor LCD din lume

Prin lansarea noului model V2400W, BenQ introduce pe piata cel mai subtire monitor LCD din lume cu ecran de 24 de inci (61 cm), cu un design nou, destinat consumatorilor sofisticati, care cauta sa fie mereu in trend.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 07-07-2008

Tokyoflash Galaxy - pentru fanii SF-urilor

Pentru unii ceasurile au depăşit demult sfera obişnuită. Deja sunt adevărate gadgeturi. Acesta este şi cazul lui Tokyoflash Galaxy, un ceas care indică ora cu ajutorul LED-urilor.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 04-07-2008

Romanii au cheltuit online 25 mil. euro in prima jumatate a anului 2008

Romanii au cheltuit, in primele sase luni ale acestui an, in magazinele online, 25 milioane de euro, in crestere cu 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 03-07-2008

Razboi total pe tema tarifelor roaming

A expirat termenul-limită pentru reducerea tarifelor de roaming date (inclusiv SMS şi MMS) şi Comisia Europeană a trecut la verificarea operatorilor din UE.

Click aici pentru articolul complet
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook