Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ IT&C

In aceasta categorie veti putea gasi cele mai noi stiri IT&C. Cele mai complete si noi informatii din domeniul IT. Stiri companii soft, stiri fuziuni companii IT, noutati IT, stiri IT, informatii din domeniul IT, informatii web design, stiri web design, noutati IT&C.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 4 ~ Articole din categoria IT&C

data introducerii: 15-01-2010

Google s-a saturat: Ne retragem din China!

Google a indicat ca aceste atacuri, care au atins "cel putin 20 de alte societati", au relansat dezbaterea asupra libertatii de exprimare din China. Grupul Google s-a instalat in China in 2006, pentru a stimula factorul de deschidere prin accesul larg la internet.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 13-01-2010

Romtelecom participa la o licitatie de 22 mil. lei la MEC

Compania de comunicatii Romtelecom a depus o oferta pentru furnizarea catre Ministerul Educatiei de servicii si produse pentru un portal de invatamant on-line (e-learning) dedicat, informeaza Mediafax. Valoarea contractului, pentru care Romtelecom este singurul ofertant, este estimata la aproximativ 5,4 milioane de euro si se va desfasura pe o perioada de 18 luni de la data atribuirii.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 12-01-2010

Fondatorul Facebook: Intimitatea nu mai este o norma sociala in online

Mark Zuckerberg (25 de ani), CEO-ul Facebook, cea mai populara retea sociala din lume, a declarat ca oamenii au devenit mai deschisi in a afisa online informatii personale, informeaza The Guardian.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 07-01-2010

Smartphone-ul Google ataca iPhone-ul in Franta

Google a lansat un concurent direct pentru iPhone. Operatorul francez de telefonie SFR ar putea sa distribuie in Franta, telefonul de tip smartphone lansat de Google in SUA, Nexus One, pentru a concura cu iPhone.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 06-01-2010

S-a lansat cele mai scump telefon Motorola: 3.900 euro

Producatorul de telefoane mobile, Motorola, a lansat terminalul Motorola Aura Diamond Edition, unul dintre cele mai scumpe bijuterii telecom ale companiei.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 05-01-2010

Google Chrome urca in top 3 cele mai populare browsere web

Chrome, browserul web lansat de Google in toamna 2008 a intrecut sistemul de navigare pe internet Safari dezvoltat de Apple devenind astfel al treilea cel mai utilizat sistem de navigare la nivel mondial.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 29-12-2009

Computerul tableta Apple ar putea fi lansat in ianuarie

Compania americana Apple a inchiriat un spatiu de conferinte dintr-un centru de arta din San Francisco pentru cateva zile de la jumatatea lunii ianuarie. Este asteptat ca acest spatiu sa fie folosit pentru a se face un anunt despre un produs important.

data introducerii: 02-12-2009

Google da unda verde pentru limitarea accesului la continutul online

Google vine in ajutorul publicatiilor al caror viitor pare periclitat de migrarea cititorilor catre editiile online gratuite, anuntand ca editorii pot limita accesul gratuit al internautilor la continut, in contextul in care presa se confrunta cu o criza fara precedent, transmite AFP.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 17-11-2009

Google Cloud dubleaza viteza internetului

Incet, dar sigur, Google se indreapta spre finalizarea dezvoltarii sistemului de operare Chrome.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 14-10-2009

Noi tehnologii in suita de securitate

Suita BitDefender 2010 oferă acum utilizatorilor o nouă interfaţă mai prietenoasa şi o serie de îmbunătăţiri tehnologice în procesele de scanare şi analiză, a dezvăluit astăzi BitDefender®, producătorul autohton de soluţii de securitate.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 12-10-2009

Cum va arata internetul de maine

Internetul deserveşte în prezent aproape două miliarde de oameni, conectaţi la 65.000 de sisteme autonome, care se întâlnesc în 300 Internet Exchange Points (Puncte de Schimb ale Internetului), folosind în comun 300.000 de rute.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 11-09-2009

Unui om ii ia 31.000 de ani sa acceseze toate paginile de pe Internet

Să presupunem că un utilizator îşi doreşte să deschidă toate paginile de Internet din lume şi alocă fiecărei pagini o secundă din viaţa sa. Această operaţiune i-ar lua 31.000 de ani.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 02-09-2009

De azi companiile de telefonie trebuie sa deblocheze telefoanele mobile

Am urmarit cu interes comunicatele ANCOM legate de deblocarea telefoanelor mobile de catre firmele de telefonie mobila. Initial se vorbea de o decizie a autoritatii in acest sens, si m-am bucurat sa vad ca in cele din urma s-a ajuns la varianta unui cod de conduita adoptat de catre Asociatia Operatorilor Mobili din Romania (AOMR).

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 15-08-2009

De ce este Apple mai valoroasa pe termen lung decat Google

Cu un brand evaluat la 100 mld. $ (70 miliarde de euro) si aflata pe prima pozitie intr-un top realizat anul acesta de firma de consultanta Millward Brown Optimer, Google este compania in care toata lumea isi doreste sa fi investit din timp.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 29-07-2009

Orange pune de vineri in vanzare iPhone 3GS

Apple iPhone 3GS va fi pus în vânzare de Orange începând de vineri, primele 100 de unităţi putând fi comandate online începând de miercuri, la preţuri variind între 199 şi 519 euro, la care se adaugă costul abonamentului.

Click aici pentru articolul complet
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook