Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Auto

In aceasta categorie veti putea gasi cele mai noi stiri Auto/Moto. Am considerat ca rubrica Auto/Moto merita o sectiune separata. Astfel, aici veti gasi informatii despre cele mai cunoscute evenimente Auto. Saloane auto, stiri auto, noutati auto, evenimente auto - moto, evenimente din lumea auto, pro motor, stiri auto, informatii noi auto.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 3 ~ Articole din categoria Auto

data introducerii: 23-03-2010

Nissan lanseaza in Romania noul Qashqai si Qashqai+2

Noile Nissan Qashqai si Qashqai+2 sunt disponibile in Romania la un pret de pornire cu 2.000 de euro mai mic, design nou, elemente noi pentru confort si dinamica.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 09-03-2010

Duster va fi lansat oficial in Romania pe 18 martie

Dacia Duster va fi lansat oficial in Romania pe data de 18 martie. La eveniment va fi prezent si pilotul francez Alain Prost, care a condus versiunea de competitie Duster in trofeul Andros.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 08-03-2010

Dacia, in World Records Academy

Organizatia internationala de certificare a recordurilor mondiale, World Records Academy, a desemnat modelul autohton Dacia Duster ca fiind cel mai accesibil SUV din lume.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 05-03-2010

Numar record de rable, la doar 9 zile de program Rabla

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, la Oradea, ca programul Rabla este un "succes", intrucat, in doar noua zile, la unitatile REMAT din tara au fost predate 16.000 de masini mai vechi de 10 ani, in conditiile in care, anul trecut, totalul autoturismelor a fost de circa 32.000.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 03-03-2010

Primul SUV Dacia, promis Presedintelui

Primul automobil Dacia Duster a fost promis primului om in stat iar acesta va fi livrat Presedintiei Romaniei la jumatatea lunii aprilie.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 01-03-2010

Contrast de Romania: 101 masini Ferrari, 1,7 milioane de Dacii

Romania, tara a contrastelor, tara a bogatilor si a saracilor deopotriva, tara a diferentelor in societate. In prezent, tara noastra e populata de 4,23 milioane de masini, dintre care circa 40% sunt Dacii, 10% Volkswagen, iar marcile Opel, Daewoo si Renault contribuie fiecare cu peste 200.000 de masini la parcul auto national.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 26-02-2010

Adio Hummer! Negocierile cu Sichuan Tengzhong au esuat

Salvarea marcii Hummer a esuat. Vanzarea catre firma chineza Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machines nu a fost posibila pentru ca firma asiatica nu a putut obtine acordul statului pentru a finaliza tranzactia.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 25-02-2010

Saab, salvata de la faliment: Spiker si GM au semnat documentele finale

Saab a fost salvata de la faliment. Marti, 23 februarie, Spiker si General Motors (GM) au semnat documentele finale pentru tranzactionarea marcii suedeze.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 24-02-2010

Honda profita si depaseste Toyota la cota de piata

Constructorul auto japonez Honda a beneficiat de pe urma multiplelor rechemari in service anuntate de Toyota, si a depasit grupul la cota de piata, in Statele Unite.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 22-02-2010

Cat castiga directorul general al General Motors?

Constructorul auto american General Motors a anuntat ca directorul sau general, Ed Whitacre, va fi remunerat in acest an cu 9 milioane dolari, pachet format din salariul de baza, de 1,7 milioane dolari, dar si actiuni ale companiei, in valoare de 7,3 milioane dolari

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 18-02-2010

De unde poti cumpara cele mai ieftine masini din UE

Sa cumperi o masina noua dintr-un alt stat al Uniunii Europene poate insemna economii de mii de euro, sau un avantaj pentru client in conditiile in care aderarea a eliminat taxele vamale, iar taxa pe valoarea adaugata (TVA) se plateste in tara in care se face importul.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 17-02-2010

Taxa auto a intrat in vigoare

Vezi pana la cat poate ajunge taxa de poluare pentru Dacia Logan.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 05-02-2010

Honda cauta protagonisti pentru un film de aventura

Honda Motor lanseaza astazi "Live Every Litre", un proiect grandios care include realizarea unui film cu aportul comunitatii, ce prezinta calatoriile extraordinare ale unor persoane reale.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 22-01-2010

Rovinieta intra in era digitala la vara

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a anuntat ca incepand cu 1 august 2010 nu vor mai fi eliberate roviniete autocolante, tariful de utilizare a drumurilor urmand sa fie achitat numai prin intermediul unui sistem informatic.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 20-01-2010

Dacia Duster, in primul clip publicitar

Dacia Duster se prezinta in detaliu in primul clip publicitar. Spotul exploateaza la maximum mitul SUV-ului, acela ca poti evada oricand cu el din viata urbana si poti merge in mijlocul naturii. Masina este vopsita in culoarea maro, aceasta fiind culoarea oficiala de lansare a masinii.

Click aici pentru articolul complet
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook