Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Auto

In aceasta categorie veti putea gasi cele mai noi stiri Auto/Moto. Am considerat ca rubrica Auto/Moto merita o sectiune separata. Astfel, aici veti gasi informatii despre cele mai cunoscute evenimente Auto. Saloane auto, stiri auto, noutati auto, evenimente auto - moto, evenimente din lumea auto, pro motor, stiri auto, informatii noi auto.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 14 ~ Articole din categoria Auto

data introducerii: 19-02-2008

Renault, intre Laguna Coupe si un viitor model Alpine

Renault si-a facut publica intentia de a readuce la viata legendarul brand sportiv Alpine poate sub forma unui posibil roadster cu valente sportive "pursange".

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 18-02-2008

Morgan LifeCar-un nou exponent al exotismului

O alta premiera importanta a Salonului Auto de la Geneva este Morgan LifeCar, concept bazat pe modelul Aero8 dar care foloseste o motorizare alimentata cu hydrogen.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 15-02-2008

Ford Kuga e gata de productie

Ford Kuga si-a facut apartitia cu cateva saptamani inaintea dezvaluirii oficiale de la Geneva.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 14-02-2008

Land Rover LRX - Micul bolid

Avand in vedere controversa starnita in zilele noastre de marile masini "mancatoare de benzina" nu e de mirare ca Land Rover a dezvelit la salonul auto de la Detroit acest LRX care se vrea a fi un "SUV la dieta".

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 13-02-2008

Chevrolet Aveo cu 3 usi este gata

Aceasta versiune de caroserie va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva, insa nu este vorba de un model nou asa cum ar lasa de inteles numele, ci doar de un facelift amplu, care se adreseaza celor tineri care isi doresc un design ceva mai sumplu pentru hatchback-ul din dotare.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 12-02-2008

Logan mai ieftin in Argentina

La scurt timp de la lansarea sa pe piata argentiniana, modelul Renault Logan (nume sub care este comercializat modelul autohton in America de Sud) va fi ieftinit de constructorul francez, modelul urmand sa coste de acum incolo 9.231 de euro.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 11-02-2008

Nano 2 - poate ajunge in Europa in 2012

“Vom dezvolta o a doua generatie de Nano in urmatorii patru ani”, a declarat seful diviziei de masini compacte, Girish Wagh al Tata Motors.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 08-02-2008

Roadster-ul construit pentru GPL

Iata cum ar trebui sa arate masina de oras european in urmatorii ani. Este un roadster propulsat de un motor de 1.6 litri care poate genera 150 de CP ajutat de turbina. Nivelul de poluare este insa mic pentru ca stie sa consume doar GPL. Viziunea apartine unui consortiu format din doua companii europene, BRA si PGO si va fi prezentata publicului luna viitoare la salonul auto de la Geneva.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 07-02-2008

Aston Martin ar putea alerga cu motoare Mercedes

Aston Martin ar putea coopera cu Mercedes in vederea obtinerii de propulsoare noi pentru urmatoarele modele ale companiei. Din strategia de dezvoltare a brandului britanic nu lipsesc nici deschiderile de noi showroom-uri in Marea Britanie, in Golf si chiar America. Noii proprietari ai Aston Martin sunt constienti ca pentru a aduce brandul in prim planul pietei de lux vor cheltui aproximativ 300 de

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 06-02-2008

Mini 4X4 va fi gata in 2009

Este o certitudine faptul ca numarul familiei Mini va creste in 2009 cu versiune 4X4 care va ajunge in productia de serie ceva mai tarziu.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 04-02-2008

2009 Mitsubishi Eclipse Coupe & Spider Facelift

La Chicago Motor Show Mitsubishi va prezenta o alternativă pentru noul EVO X: faceliftul lui Eclipse, un model iubit de toţi fanii tuningului.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 31-01-2008

Mercedes E300 Bluetec de la Brabus

Modelul Mercedes-Benz E300 Bluetec este considerat unul dintre cele mai curate dieseluri de pe piata, insa versiunea standard are un motor de numai 200 CP ceea ce este departe de a-i satisface pe unii dintre clienti.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 28-01-2008

Opel a produs 10 milioane de Corsa

Corsa este inca o masina care a reusit sa treaca de plafonul de 10 milioane de unitati produse, dupa 26 de ani de viata.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 25-01-2008

Cayenne, motorul de crestere al Porsche

Porsche a vandut cu 19 procente mai mult in prima jumatate a anului fiscal 2007-2008, comparativ cu un an in urma. Cresterea efectica avenitului companiei este de 14 procente. Ambele cifre depasesc estimarile analistilor, in ciuda rezultatelor sub asteptari inregistrate pe pietele din America si Germania.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 24-01-2008

Cum se calculeaza noua taxa de prima inmatriculare

Daca entuziasmul lui Vosganian in privinta noii grile a taxei de prima inmatriculare este fundamentat, atunci cei care isi doresc o masina noua vor trebui sa plateasca de 2,6 ori mai multi bani la inscrierea acesteia in circulatie.

Click aici pentru articolul complet
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook