Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ Cultura

In aceasta categorie veti putea gasi stirile zilei din Cultura. Va invitam sa regasiti pe site-ul nostru cele mai noi informatii Culturale. Noutati culturale, stiri culturale, informatii din domeniul culturii, informatii teatre, informatii opere. Stiri culturale, cele mai noi informatii.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 8 ~ Articole din categoria Cultura

data introducerii: 25-11-2008

Beligan isi serbeza ziua pe scena TNB

Pe 14 decembrie, Radu Beligan va implini 90 de ani. Cu o saptamana inainte, actorul va fi prezent pe scena Teatrului National cu un spectacol-confesiune, in care va povesti publicului momente din cei 70 de ani de cariera.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 24-11-2008

Ramas bun de la Luminita Stoianovici

Ştiam că suferea de o grea şi neiertătoare boală. Dar speram într-o minune. Speram că cea care a dat viaţă seară de seară la atâtea personaje minunate să mai aibă timp pentru a ne demonstra încă o vreme minunatul ei talent, adus din dulcele târg al Iaşiului.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 17-11-2008

Cea de-a 53-a editie a Bienalei Internationale de Arta de la Venetia

În perioada 7 iunie – 22 noiembrie 2009, se va desfăşura cea de-a 53-a ediţie a Bienalei Internaţionale de Artă de la Veneţia, sub genericul Making Worlds.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 13-11-2008

In cadrul Saptamanii Filmului Maghiar va fi decernat Premiul „Ioan Slavici”

In ultima zi a Săptămânii Filmului Maghiar, 15 noiembrie a.c., secretarul de stat Demeter András va decerna Premiul „Ioan Slavici”.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 03-11-2008

30 de manuscrise ale lui Cioran, disputate in instanta pariziana

Proprietatea asupra a 30 de manuscrise ale lui Emil Cioran, estimate la peste un milion de euro, este disputata in instanta, la Paris.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 31-10-2008

FNT - Incepe sarbatoarea teatrului

Festivalul Naţional de Teatru, ediţia a XVIII-a, debutează mâine, în programul zilei fiind incluse şase producţii. Deschiderea oficială are loc la Naţionalul bucureştean, ora 18:00.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 31-10-2008

Teatrul romanesc mai pierde o stea

Cu adevărat „Doamnă a Teatrului Românesc”, Dina Cocea ne-a părăsit.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 22-10-2008

Saptamana filmului indonezian

MINISTERUL CULTURII ŞI CULTELOR DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE împreună cu AMBASADA REPUBLICII INDONEZIA LA BUCUREŞTI în colaborare cu UNIUNEA COMPANIILOR DE FILME DIN INDONEZIA vă invită la evenimentul cultural: SĂPTĂMÂNA FILMULUI INDONEZIAN

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 14-10-2008

Conferinta Anuala Regionala Muzeala – Editia a IV-a: „Noi directii: Punerea in valoare a patrimoniului muzeal in secolul al XXI-lea”

Ministerul Culturii şi Cultelor, în parteneriat cu The Fund for Arts and Culture in Central and Eastern Europe (Fondul pentru Arte şi Cultură în Europa Centrală şi de Est), cu sprijinul Muzeului de Artă „Vasile Grigore – pictor şi colecţionar”, al Muzeului Naţional “George Enescu”, al Muzeului Naţional al &

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 13-10-2008

Pe 14 octombrie 2008, targ de toamna la Breaza

Jocurile de noroc sunt interzise

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 07-10-2008

AUREL STROE in memoriam

S-a stins din viaţă compozitorul şi profesorul Aurel Stroe, unul dintre cei mai importanţi muzicieni din a doua jumătate a secolului trecut. 

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 06-10-2008

"Podul de flori" premiat in Slovacia

"Podul de flori" de Thomas Ciulei a primit premiul juriului la Festivalul Internaţional de Film depre Etnografie şi Antropologie, Etnofilm, care a avut loc la Čadca, în Slovacia, între 23 şi 27 septembrie, la ediţia dedicată aniversării a 100 de ani de la naşterea lui Karol Skřipský (1908 – 1993), celebru regizor slova

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 03-10-2008

Premiantul Pulitzer 2008, tradus de Polirom

La cinci luni de la acordarea Premiului Pulitzer pentru literatura in 2008, editura Polirom publica traducerea volumului cistigator, "Scurta si minunata viata a lui Oscar Wao" a scriitorului Junot Diaz, in colectia "Biblioteca Polirom".

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 02-10-2008

Ministerul Culturii si Cultelor premiat in cadrul Conferintei Internationale „Inovatie si calitate in sectorul public”

Joi, 18 septembrie 2008, Ministerul Culturii şi Cultelor a fost premiat în cadrul Conferinţei Internaţionale ”Inovaţie şi calitate în sectorul public”, organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici şi echipa proiectului Phare 2005 ”Modernizarea Managementului Resurselor Umane în cadrul funcţi

Click aici pentru articolul complet
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook