Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Social

In aceasta categorie veti putea gasi stirile zilei din domeniul social. Stiri de ultima ora din domeniul social, noutati culturale, stiri populare.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 3 ~ Articole din categoria Social

data introducerii: 17-08-2010

7 bebelusi sunt in stare grava in urma tragediei de la Maternitatea Giulesti

În urma tragediei produse luni la Maternitatea Giuleşti, 4 bebeluşi au murit, iar alţi 7 sunt în stare gravă, având arsuri pe suprafeţe mari ale corpului.

data introducerii: 12-08-2010

O noua ipoteza soc in cazul mortii Madalinei Manole

O noua ipoteza soc iese la iveala in cazul mortii Madalinei Manole, dupa ce sub protectia anonimatului, o somitate in medicina legala a declarat pentru ziarul “Ring” ca, in cazul artistei, n-ar fi exclusa o „sinucidere indusa prin vrajitorie”.

data introducerii: 10-08-2010

Populatia Romaniei continua sa scada dramatic

Potrivit Institutului National de Statistica, sporul natural negativ a dus la scaderea populatiei cu 1.891 de persoane in luna iunie, fata de luna mai.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 09-08-2010

De astazi, va fi restrictionata circulatia auto intre Piata Charles de Gaulle si Arcul de Triumf

Potrivit Administraţiei Străzilor, incepand de astazi, 9 august, traficul va fi restrictionat intre Piata Charles de Gaulle si Arcul de Triumf, din cauza lucrările de reabilitare la bulevardul Constantin Prezan.

data introducerii: 05-08-2010

Meteorologii anunta fenomene de instabilitate atmosferica si discomfort termic

In cea de-a doua parte a zilei de joi, meteorologii anunta canicula si furtuni in estul Munteniei, sudul Moldovei şi Dobrogea.

data introducerii: 04-08-2010

O ambulanta s-a rasturnat in Capitala

O ambulanta s-a rasturnat astazi in Bucuresti pe Bulevardul Stefan cel Mare, in urma unui accident rutier.

data introducerii: 03-08-2010

Dan Diaconescu are interdictie de a parasi tara

Dan Diaconescu a făcut o contestaţie către Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, unde a cerut instanţei să îi permită să părăsească ţara şi să îi ridice interdicţia de a nu putea vorbi despre dosarul în care este cercetat.

data introducerii: 02-08-2010

Cod galben de canicula in Bucuresti si alte 21 de judete

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie în perioada 2-4 august, vremea va fi călduroasă, şi chiar caniculară în cursul după-amiezelor, când indicele de confort termic ITU va atinge şi va depăşi pragul critic de 80.

data introducerii: 02-08-2010

Circulatia rutiera va fi inchisa intre Chitila si Carrefour Militari

Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, începând de astăzi, 2 august şi până pe 31 august (ora 23), circulaţia rutieră va fi închisă între sectorul DN7 (intersecţia DN7 cu Centura Bucureşti Nord din localitatea Chitila) şi intersecţia autostrăzii A1 cu

data introducerii: 29-07-2010

Incredibil! Pisica cu caine

O posibilă ciudăţenie a naturii, care încalcă orice regulă a biologiei, s-a petrecut într-un sat din Georgia. Proprietara susţine că pisica sa ar fi dat naştere unui pui de câine.

data introducerii: 29-07-2010

Esti posesor al unui animal de companie si nu pastrezi curatenia? Atunci platesti amenda!

Cu scopul de a promova păstrarea curăţenia domeniului public, Administraţia publică aduce la cunoştinţă populaţiei prin Hotărârea nr. 243 din 20/10/2005 privind păstrarea curăţeniei Municipiului Bucureşti de căre posesorii de animale de companie, că acestora le revine obligaţia să dispună în

data introducerii: 28-07-2010

Elena Udrea lanseaza, cu ajutorul RATB, rute catre manastiri si obiective turistice din apropierea Bucurestiului

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat că începând de la 1 august, RATB va lansa nouă rute către mănăstiri şi obiective turistice din apropierea Bucureştiului, inclusiv către Parcul Natural Comana.

data introducerii: 28-07-2010

Elevii romani aduc in tara 4 medalii de la Olimpiada de Chimie

La cea de-a 42-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Chimie, desfăşurată în perioada 17 - 27 iulie în Japonia, la Tokyo, elevii români au câştigat o medalie de argint şi trei de bronz.

data introducerii: 27-07-2010

Cristian Tabara acuzat de viol asupra unui minor

Cristian Tabără, directorul Departamentului Film al TVR, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol asupra unui minor.

data introducerii: 27-07-2010

Se fura Mausoleul din Parcul Carol?

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.20, o patrulă a Poliţiei Locale a observat doi tineri care urmăreau echipa de pază a mausoleului.

Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook