Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Politica

In aceasta categorie veti putea gasi stirile zilei din domeniul politic. Stiri politice, cele mai noi intamplari pe scena politica, stirile zilei in domeniul politic, noutati legislative, noutati politice.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 9 ~ Articole din categoria Politica

data introducerii: 15-08-2009

Vanghelie, controlat de ANRMAP

Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare si Monitorizare a Achizitiilor Publice (ANRMAP) , Cristina Traila, a anuntat ieri ca Autoritatea controleaza toate achizitiile publice facute de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 04-08-2009

PNL ii cere socoteala lui Basescu pentru sustinerea lui Voronin

PNL solicita presedintelui Traian Basescu sa clarifice afirmatiile sale in legatura cu sprijinul pe care l-ar fi acordat in 2005 formarii majoritatii necesare pentru alegerea presedintelui modovean Vladimir Voronin.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 04-08-2009

Ministrii si agentiile de stat. Prefera sa nu concedieze, ci sa comaseze

In loc sa le desfiintam, mai bine le reorganizam.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 29-07-2009

Blaga: Vom restructura guvernul inainte de prezidentiale

Secretarul general al Partidului Democrat-Liberal, Vasile Blaga, a spus ieri intr-un interviu la Realitatea FM ca a propus colegilor de coalitie de la PSD restructurarea Guvernului pana la alegerile prezidentiale, fara insa sa dea detalii despre modul in care ar trebui sa arate noul Executiv sau care ar fi avantajele unei astfel de decizii.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 22-07-2009

Declaraţia europarlamentarilor PSD cu privire la raportul CE privind progresele Romaniei in domeniul justitiei

Raportul pe justiţie prezentat miercuri de Comisia Europeană, în cadrul Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV), nu poate fi acceptat de Parlamentul European întrucât promovează o viziune antiparlamentară, antipluralistă şi antidemocratică, în contradicţie cu principiile fundamentale ale statului de drept.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 21-07-2009

Noi masuri anticriza de la 1 septembrie

Liderii celor doua partide din Coalitie, PSD si PDL, s-au intalnit, in aceasta dimineaţa pentru a discuta despre noile masuri anti-criza.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 20-07-2009

Bogdan Olteanu isi freaca mainile ca a terminat cu Ridzi si vrea anchetarea Elenei Udrea in Parlament

Deputatul PNL Bogdan Olteanu, membru al Comisiei de ancheta in cazul Monica Iacob Ridzi, a declarat luni, ca, din punctul sau de vedere, ar fi oportuna infiintarea si a uneia pentru Elena Udrea."

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 14-07-2009

PSD si PDL se bat in programe de locuinte pentru tineri: Nastase propune 50.000 de case mobilate, cu chirie subventionata

De teama ca tot castigul electoral provenit de pe urma programului „Prima Casa” sa nu fie preluat de PDL, social-democratii au elaborat la randul lor un proiect imobiliar de 50.000 de locuinte.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 13-07-2009

Consulul roman la Chisinau a demisionat, dupa ce a fost surprins facand sex cu o angajata

Consulul Romaniei la Chisinau, Ion Nuica, se afla in centrul unui scandal sexual, dupa ce a fost prezentat un film in care apare intretinand relatii sexuale cu o posibila angajata a Consulatului.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 09-07-2009

Comisia Ridzi va recomanda inceperea urmaririi penale

Comisa Ridzi va recomanda începerea urmăririi penale împotriva ministrului Tineretului, iar PDL va redacta o opinie separată, în care va fi invocată neglijenţa în serviciu, a declarat, joi, deputatul din grupul minorităţilor Mircea Grosaru.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 07-07-2009

Mitrea: Hrebenciuc, creatorul de dosare la DNA, se lupta pentru manipularea statului roman

“Paraciosul” din PSD, Miron Mitrea, suparat pe noul sau dosar de la DNA in care este “cercetat” in cazul Necolaiciuc, face noi dezvaluiri vis-a-vis de grupul de interese condus de Viorel Hrebenciuc, care manipuleaza dosarele din PSD si al carui scop este “sa controleze politica in Romania si sa faca bani”.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 02-07-2009

Basescu nu participa, joi, la receptia oferita de ambasada SUA

Preşedintele Traian Băsescu nu va participa, joi, la recepţia organizată de Ambasada SUA de la Bucureşti pentru marcarea zilei de 4 iulie, la care a fost invitat.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 23-06-2009

Ridzi si Nemirschi, la un pas de suspendare. Basescu spune ca va suspenda din functie orice ministru daca institutiile solicita urmarire penala

Presedintele Traian Basescu afirma, intr-un comunicat, ca, in momentul in care institutiile abilitate in drept vor solicita urmarirea penala a unui membru al Guvernului, va utiliza prerogativa legala pe care o are, aceea de suspendare din functie a respectivului ministru.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 05-06-2009

Cristian Diaconescu face apel la romani sa se prezinte duminica la vot

Ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, a făcut apel la românii din ţară şi din străinătate să meargă să voteze pentru Parlamentul European, explicând că este vorba despre un drept pe care românii l-au câştigat odată cu aderarea la UE, dar şi despre un exerciţiu de democraţie.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 20-05-2009

Geoana a picat testul de limba romana

Nu doar Marian Vanghelie are probleme cu limba romana in PSD, nici presedintele Mircea Geoana nu sta stralucit.

Click aici pentru articolul complet
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook