Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Economie

In aceasta categorie veti putea gasi stirile zilei din domeniul Economiei. Economia Romaniei, economie internationala, informatii economice, noutati economie, stiri economice, stiri.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 5 ~ Articole din categoria Economie

data introducerii: 25-02-2010

Cum ne 'vinde' Guvernul catre FMI

Autoritatile romane s-au angajat in fata Fondului Monetar International (FMI) sa inghete salariile personalului bugetar in acest an, sa scada primele si sa continue reducerea numarului de angajati la stat, arata noua scrisoare de intentie, publicata marti seara in Monitorul Oficial.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 24-02-2010

Firmele care angajeaza someri, scutite sase luni de la plata contributiilor

Firmele care angajeaza persoane aflate de mai mult de trei luni in evidenta agentiilor pentru ocuparea fortei de munca vor fi scutite sase luni de la plata contributiilor la bugetele de asigurari sociale, potrivit unei OUG adoptate marti de Guvern.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 23-02-2010

Bucurestiul, cel mai atractiv oras din Europa de Est pentru investitori

In ciuda perioadei de criza financiara si declin economic, Bucurestiul se claseaza printre principalele orase de interes pentru investitori.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 22-02-2010

Vin vremuri bune: Perioada grea pentru finantarea Romaniei a trecut

Perioada dificila a trecut odata cu acordarea de catre FMI a transelor III si IV, iar efectele pozitive ale deciziei boardului Fondului se vor vedea in urmatoarele saptamani.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 18-02-2010

Patriciu refuza sa fie audiat in dosarul Rompetrol

Omul de afaceri si alti sapte inculpati din dosarul Rompetrol sunt acuzati, printre altele, de initierea unui grup de crima organizata, spalare de bani in forma agravanta si inselaciune

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 17-02-2010

La ce preturi vor putea fi cumparate locuintele ANL?

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a declarat marti ca pretul de vanzare al locuintelor ANL pentru chiriasi va fi de 19.140 euro pentru o garsoniera, de 26.950 pentru un apartament cu doua camere si de 36.014 euro pentru unul cu trei camere, din care se scade o "amortizare".

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 11-02-2010

Solutie de avarie: rata mai mica la banca, pe termen lung

Brokerii de credite spun că familiile cu datorii mari la bancă pot apela la un nou împrumut pe o perioadă mai îndelungată şi cu costuri lunare diminuate cu până la 50%.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 05-02-2010

Castigul salarial mediu net a crescut cu 8,1% in decembrie

Castigul salarial mediu net a crescut in decembrie cu 8,1% (111 lei) fata de noiembrie pana la 1.477 lei (350 euro), ca urmare a acordarii unor premii ocazionale, drepturi in natura si ajutoare banesti, a platii drepturilor salariale restante si a realizarii de productii mai mari.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 22-01-2010

Ce-ar fi fost daca nu si-ar fi bagat coada Prima casa

Ianuarie 2010 ar fi putut fi la acelasi nivel ca ianuarie 2006 din perspectiva preturilor apartamentelor vechi, singurul lucru care a impiedicat caderea libera a preturilor cerute pana la nivelul de acum 4 ani fiind initierea programului Prima Casa, se arata in ultima analiza de piata realizata de Colliers International.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 21-01-2010

Top 5 tendinte pe piata fortei de munca in 2010

Dupa anul de criza 2009 in care rata somajului a ajuns la pragul de 7,8%, iar salariile celor inca in functie au crescut numai pentru a acoperi rata inflatiei, anul in curs anunta turbulente pe piata fortei de munca, disponibilizari in sectorul public, o rata a somajului in crestere si salarii cel mult la nivelul anului trecut.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 20-01-2010

Bogati ai Romaniei feriti-va! Fiscul e cu ochii pe voi!

Oficialii de la Bucuresti le-au trimis o scrisoare expertilor FMI, in care le solicita ajutorul pentru eficientizarea controlului marilor averi din Romania.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 15-01-2010

Leul castiga teren: 4,11 lei/euro, nou maxim al ultimului an

Moneda nationala a reinceput sa se aprecieze la cursul de referinta afisat de BNR, pana la 4,1167 lei/euro, nivel minim in ultimul an, cu 0,3% sub cel anuntat in sedinta precedenta.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 15-01-2010

Top 10: Scenarii controversate pentru 2010

Banca de investitii Saxo Bank lanseaza 10 scenarii posibile pentru economia mondiala. Aceste 10 declaratii controversate, care reprezinta un exercitiu de imaginatie pregatit anual pentru investitori, "o privire prin globul de cristal", au o probabilitate de adeverire de 50%.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 14-01-2010

2010, anul reflatiei: Cum va evolua economia Romaniei?

Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 13-01-2010

Credeati c-am scapat? Forfetarul revine!

Finantele vor sa introduca impozitul forfetar "cel tarziu in partea a doua a anului", singura problema cu care se confrunta ministerul in prezent fiind definirea vadului comercial, a spus marti ministrul de resort, Sebastian Vladescu.

Click aici pentru articolul complet
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook